TINIMTEX – Editia a 60-a


Targul National de Imbracaminte și Incaltaminte TINIMTEX
Editia a 60-a, 14 – 18 mai 2014

Camera de Comert, Industrie, Navigatie și Agricultura Constanta (CCINA Constanta), in parteneriat cu Consiliul Judetean Constanta (CJC), organizeaza, in perioada 14 – 18 mai 2014, cea de-a 60-a editie a Targului National de Imbracaminte - Incaltaminte TINIMTEX, cel mai mare eveniment de profil din tara in domeniul industriei ușoare, cu traditie pentru zona Dobrogea.

Targul se desfașoara la Pavilionul Expozitional și la Centrul de Afaceri Eurolitoral, din statiunea Mamaia, pe o suprafata totala de 5.500 mp, și reunește peste 230 de firme, producatori și comercianti de imbracaminte și incaltaminte din intreaga tara, majoritatea acestora fiind participanti fideli ai acestui eveniment. Numarul mare de expozanti și suprafata ocupata, demonstreaza faptul ca TINIMTEX se bucura de notorietate pe piata expozitiilor de profil și reprezinta un eveniment de amplu interes pentru participanti.

In cadrul TINIMTEX, producatorii ce prezinta la fiecare editie colectii noi și diversificate, au pe de o parte, prilejul de a intalni comerciantii din domeniu, iar pe de alta parte, iau contact direct cu publicul larg interesat de acest segment de piata.

Colectiile din 2014 ale producatorilor romani, aduc cele mai noi tendinte in atentia publicului constantean cat şi sectorului business, reprezentat de profesioniştii din domeniu. In contextul numeroaselor transformari care se petrec in plan economic și al crizei care produce constant modificari in peisajul societatilor comerciale, CCINA Constanta iși concentreaza cu succes eforturile in atragerea de noi firme participante, astfel incat, la editia din luna mai a TINIMTEX, 10% din totalul firmelor prezente la targ se afla la prima participare.

La editia din luna mai a TINIMTEX, expozantii prezenti la targ propun publicului constantean o oferta extrem de variata, menita sa satisfaca toate gusturile, atat din punct de vedere al calitatii produselor expuse, cat și din perspectiva preturilor extrem de atractive pentru cumparatori. TINIMTEX va fi structurat astfel :
Pavilion Expozitional parter - imbracaminte adulti
Pavilion Expozitional etaj - imbracaminte adulti și copii, lenjerie, home&deco, accesorii
Centrul de Afaceri Eurolitoral - imbracaminte din piele și blana, genti și accesorii, incaltaminte, lenjerie de pat

Program de vizitare:
In perioada 14 – 17 mai: 10.00 - 20.00
Duminica, 18 mai : 10.00 - 16.00

Detalii suplimentare: www.ccina.ro; www.tinimtex.ro
Parteneri Media: Orasulm.eu; Vin si Eu; In Oras; Evenimente Constanta; 121; Mujer; Romania Fashion; Dacic Cool;