Tendinte in vestimentatia feminina de sezon TOAMNA / IARNA 2012-2013

Poncho si jacheta – pocho revin

Încă o dată, poncho este din nou la moda, un element de vestimentatie confortabil, incredibil de feminin si nobil in garderoba unei femei. Pot fi din lînă, tricotate, cu aspect drapat, sau din piele, mai racoroase. Toate sunt prezentate în colectiile de sezon toamna / iarna 2012-2013 ale caselor de moda: Loewe, Givenchy, Maison Martin Margiela, Junya Watanabe, Valentino, Oscar de la Renta, Etro, Dolce & Gabbana si Chloe. Pocho si jachetele – poncho reprezinta cele mai spectaculoase elemente al garderobei de toamna/iarna.

Supradimensionat

Stilul supradimensionat si mare este o alta latura propusa de designeri pentru sezonul rece 2012-1013. Desi corpul este acoperit de haine, si cele oversize sunt cunoscute pentru a stimula feminitatea si eleganta cuiva, fiind foarte purtabile in aceasta toamna. Jachete, pulovere, cardigane, bluze, paltoane, pantaloni, fuste si rochii, toate supradimensionate pot fi admirate in colectiile Balenciaga, Chloe, Gucci Max, Moschino, Mara, Katrantzou Mary, Scognamiglio Francesco si altele.

Blana

Blana este luxoasa, superba si rafinata si reprezinta una dintre tendintele obligatorii pentru sezonul rece. Colorate sau nu, cu părul lung sau scurt, pe haine sau accesorii, blana este peste tot în acest an. Există tinute din cap pana-n picioare din blana, precum si unele piese cu insertii de blana prezente in colectiile de toamna / iarna 2012-2013 semnate DKNY, Marc Jacobs, Alexander McQueen, Fendi, Lanvin, Michael Kors si altii.