Tarnava, brand romanesc de 70 de ani pe piata

O traditie care dureaza din 1949 arata maiestria romaneasca in arta imbracamintei, manufacturii de calitate si renumelui.

Brandul Tarnava din Sighisoara reprezinta o veche fabrica de confectii din Romania, specializata in productia de camasi, bluze, fuste si rochii.

Are 70 de ani de traditie continua in promovarea produselor de inalta calitate, atat pe piata romaneasca, dar si pe piata externa. Tarnava lucreaza pentru branduri cunoscute, cum ar fi: MAX Mara, Marella, Tiger of Sweden, Lords & Fools, etc.

Tari precum Germania, Italia, Marea Britanie sau Belgia sunt doar cateva dintre statele unde ajung produsele realizate in inima Romaniei, infiintata ca o cooperativa mestesugareasca cu numele - 16 Februarie.

Din 1962, cooperativa a trecut la sectorul de stat si a marit capacitatea de productie prin construirea unei noi cladiri de fabricatie, cu dotare tehnica la cel mai inalt nivel din aceea perioada.

Produce in sistem CMT si full busines cu materiale din Italia, Cehia, Turcia si Germania, iar din 2006 executa camasi si bluze la comanda, pe care le vinde sub marca proprie pentru clienti in tara ori in Germania, Danemarca si Austria.

In ultimii ani, cu o echipa manageriala noua, Tarnava a reusit sa prezinte in magazinele proprii si la targurile nationale si internationale produse finite de o calitate superioara, aflate in trend pe piata modei.

Toate produsele sunt conceptie proprie, incepand de la constructia tiparului si sfarsind cu organizarea transportului catre clientul beneficiar.

Firma participa frecvent la targuri internationale si misiuni economice in Franta, Turcia, Italia, America si Rusia, cu noi colectii de camasi, bluze, fuste, rochii, etc.

La inceputul anului 2018, echipa Tarnava, partea de productie si administrative s-a mutat intr-o cladire nou renovata si amenajata la cele mai inalte standarde.

Pe viitor, au in vedere cresterea vanzarilor prin magazinul online, continuarea activitatii de publicitate si promovare prin reclame pe Facebook, Instagram si extinderea retelei de magazine fizice, in prezent avand doua magazine, in Sighisoara si Brasov.