Targul de nunti Wedding Fever


Wedding Fever este primul targ creativ de nunti, care a avut loc în Oltenia.
In perioada 15-17 martie 2013 se va desfasura cea de-a IV-a editie, in foaierul Teatrului National „Marin Sorescu” din Craiova. Acest eveniment va reuni peste 60 de furnizori de servicii si produse necesare organizarii de evenimente.

Expozantii provin din domenii complementare, precum: creatori sau distribuitori rochii de mireasa, florarii, firme care inchiriaza corturi de nunta, producatori sau distribuitori de invitatii, marturii si accesorii de nunta, restaurante profilate pe nunti, laboratoare foto, servicii video, echipamente profesionale de sunet si lumini, formatii de muzica si MC, saloane de infrumusetare, agentii de turism, cat si agentii full-service de organizare de evenimente.

Wedding Fever va include evenimente interactive si creative, precum: prezentari de moda, show-uri demonstrative de beauty, si tombola pentru vizitatori.
Evenimentele proiectate sunt menite sa-i inspire si sa-i sprijine pe viitorii miri in luarea deciziilor potrivite pentru nunta lor, in acord cu asteptarile si personalitatea acestora.


Wedding Fever
Adresa: Str. Romania Muncitoare, nr.3, Craiova, Dolj
Persoane de contact:
Irina Miertescu 0744 377 646
Valentina Barbulescu 0722 330 041 / 0740 150 666
www.evenimente-craiova.ro
office@evenimente-craiova.ro