Show-uri unice si seri magice la IntenCity pe Stadionul Ion Oblemenco

The Motans Symphonic, Y do I si TehnOpera revolutioneaza scena la IntenCity

Craiova IntenCity revolutioneaza scena festivalurilor din tara cu show-uri unice, proiecte inovatoare si experiente muzicale de neratat.

The Motans si Opera Romana Craiova vor prezenta, pe stadionul Ion Oblemenco, The Motans Symphonic, un proiect muzical conceput special pentru Festivalul IntenCity, iar un alt moment de exceptie va fi cel oferit de Y do I impreuna cu Opera Romana Craiova, intr-un proiect unic denumit TehnOpera.

Vineri, 28 iunie 2024, este o zi speciala pentru fanii The Motans, care vor putea asculta hiturile lor, pentru prima data, in varianta simfonica. The Motans va interpreta pe mainstage, alaturi de Orchestra Operei Romane Craiova, condusa de dirijorul Dumitru Carciumaru, 15 piese alese special pentru acest proiect chiar de Denis Roabes. Concertul extraordinar The Motans Symphonic aduce impreuna farmecul inconfundabil al pieselor pop-rock semnate The Motans si sunetele rafinate ale orchestrei, creand o seara magica si o atmosfera cu totul speciala.

In ultima zi de festival, duminica, 30 iunie, pe mainstage urmeaza un moment ce va electriza publicul. In cadrul proiectului inovator TehnOpera, pe scena de pe Stadionul Ion Oblemenco, vor urca duo-ul Y do I, cunoscut pentru seturile de avangarda si abilitatea de a combina diverse genuri muzicale si Orchestra si Corul Operei Romane Craiova, cu participarea extraordinara a dirijorului Linus Lerner si a solistilor Laura Esposito, Cezar Ouatu si Armando Piña. TehnOpera va transforma scena intr-o explozie de sunet si lumini si se anunta a fi o adevarata revelatie pentru iubitorii muzicii electronice si o ocazie unica de a trai live o fuziune muzicala de neuitat.

Vara aceasta - Be IntenCity, Play IntenCity.

Bucura-te de atmosfera electrizanta a unuia dintre cele mai asteptate evenimente din Romania - Festivalul IntenCity, organizat de Opera Romana Craiova, cu sprijinul Primariei si al Consiliului Local Craiova.

Sponsorii evenimentului sunt: BCR, SuperBet, Tuborg, Pepsi, Dedeman, Softronic, QFort, Team Montage, Promenada Mall, Hotel Splendid 1900, Hotel Ramada Plaza, Iridex Group, Havana Club, Devin, Recon, Domeniile Alexandrion Rhein 1892, Distributie Oltenia, Azalis Gaz.

Parteneri: Ford Plusauto, Pringles, Ray Consulting, ETI, One Barber Academy, Hanul Andritei, Pizzeria Masetti, Lumea Gogoșilor by ADE, Soundwaves Tattoo Studio, Indago, Dent Priority.

Partener media: Kiss FM.

Toate detaliile despre bilete, line-up și program:

Bilete: IntenCity 2024

Website: www.craiovaintencity.ro

Facebook: Craiova IntenCity

Instagram: intencity.festival

YouTube: @intencityfestivalcraiova

TikTok: @intencity.festival