Noutati

Designerul oradean Stefania Patcas creeaza tinute unice sub brandul propriu FRANCESS. Se pot comanda rochii de zi, seara si cocktail, bluze, salopete, fuste si rochii de mireasa pe marimi diferite din atelier sau magazinul din Crisul Shopping Center.

Designerul Florin Burescu propune pentru seara de Revelion, tinute pline de stralucire din materiale elegante: paiete, catifea de matase sau texglitter si accesorizate din abundenta cu cristale si aplicatii. Rochiile trebuie sa fie lungi, cu trena si poate usor sexi prin taieturi pe un picior.

S-a lansat camasa pentru barbati care nu se pateaza de catre brandul Gentlemen's Corner. Realizata din bumbac superfin, patentat ca idee, acest material inovativ respira si nu se pateaza, chiar daca este stropit cu cafea, vin sau alte lichide colorate.

MARELBO - producator de incaltaminte de peste 30 de ani, angajeaza pentru fabrica proprie personal cu experienta: designer de incaltaminte, inginer, maistru, confectioner si lucratori comerciali in magazinele din intreaga tara. Detalii gasiti pe site-ul www.marelbo.com, sectiunea angajari.