MURMUR, brandul preferat al vedetelor de la Hollywood, lanseaza prima linie de lenjerie

Dupa mai bine de un deceniu de cand aduce in prim-plan siluetele feminine prin colectii pret-a-porter, MURMUR, renumitul brand romanesc ce a cucerit garderobele vedetelor internationale precum Lady Gaga, Pamela Anderson si Paris Hilton, isi extinde portofoliul prin lansarea primei sale linii de lenjerie intima.

MURMUR Lingerie se va dezvalui ca o celebrare a feminitatii, oferind femeii moderne un nou mijloc de exprimare a senzualitatii.

Lansarea oficiala a liniei MURMUR Lingerie marcheaza un moment istoric pentru brand. Dupa mai mult de 11 ani dedicati colectiilor prat-a-porter, timp in care a explorat si redefinit formele si siluetele inspirate de boudoir-ul anilor ‘50, MURMUR reinterpreteaza pentru prima data piesele semnatura ale brandului intr-o colectie de lenjerie intima ce imbina luxul si confortul.

Linia aduce in prim-plan materiale luxoase, semitransparente, confortabile si ultra-elastice, concepute pentru a se mula perfect pe formele naturale ale femeii. Fie ca vorbim de corsete fara intarituri, body-urile elegante si accesorii versatile, toate piesele colectiei MURMUR Lingerie sunt create pentru a fi purtate atat in intimitatea caminului, cat si ca piese statement in tinutele de zi cu zi.

„Am dorit sa explorez relatia dintre imbracaminte si corp, punand in valoare liniile retro ale designurilor mele semnatura, intr-un mod care sa ofere libertate totala purtatoarei.Am eliminat sarmele si constrangerile specifice, ofer in schimb flexibilitate prin materiale ultra-elastice, ceea ce ne-a permis sa adresam o gama variata de marimi, de la XS la XXL”, a declarat Andreea Badala, designer si fondator MURMUR despre noua linie de lenjerie.

Debutul liniei de lenjerie a avut loc la New York in iulie 2023, unde a fost intampinata cu entuziasm de piata americana. Incepand cu aceasta luna, colectia este oficial disponibila in peste 20 de magazine specializate din Statele Unite, consolidand astfel prezența internationala a brandului.MURMUR a fost, de asemenea, parte a juriului la The Best of Intima Awards 2023, unul dintre cele mai prestigioase evenimente de lenjerie din New York, demonstrand influenta si recunoasterea brandului in industrie. Imaginile de campanie, semnate de renumitul fotograf Vogue Lukas Dvorak, capteaza esența colectiei: feminitatea, senzualitatea, modernitatea si declaratia de stil.

Linia de lenjerie MURMUR este disponibila pentru achizitie incepand cu 14 februarie pe website-urile www.murmurstore.com si www.murmur.ro, precum si in locatiile fizice: MURMUR Showroom, Str. Dr. Burghelea 16, respectiv MURMUR - Promenada Mall.

Detalii: MURMUR Lingerie spring summer 2024