Mihaela Ileana Radu


Muse Boutique

Telefon:

+40-740 020 559 (designer Mihaela Ileana Radu)
+40-723 867 073

Adresa:

Str. Ernest Brosteanu nr.5, et.1, ap.3 (interfon 3)
sector 1, Bucuresti, Romania

Website:

www.la-muse.boutique

Facebook:

www.facebook.com/Muse.Boutique.ro
www.facebook.com/radumihaela.designer
www.facebook.com/kiddo.costumeserbare

Email:
contact@la-muse.boutique

Prezentare

Pornind de la dragostea pentru frumos, poezie, muzica si stil, noi, Mihaela Radu si Ioana Neacsu, ne-am unit abilitatile pentru designul vestimentar si am creat Muse Boutique, locul unde fiecare femeie gaseste o oaza de liniste si rasfat, devenind muza pentru o noua creatie vestimentara, o noua piesa ce-i imbraca perfect corpul si aduce un plus de valoare.

Muse Boutique are in spate experienta a 17 ani de lucru în domeniul designului vestimentar, descoperind nevoile si dorintele femeii contemporane si reusind astfel sa indeplineasca cateva din visele clientelor ce le-a calcat pragul: de a atrage priviri admiratoare, de a fi unice, puternice si de a se simti confortabil in vestimentatia creata. O rochie transmite o atitudine, o traire, o personalitate. Prin rochiile lucrate de noi am reusit sa surprindem stilul fiecarei femei: eleganta, naturaletea, nonconformismul, creativitatea.

Propunerile noastre pentru tinutele viitoarelor mirese le-am prezentat in cadrul diferitelor evenimente si cataloage de profil: targuri de nunti, Bucharest Fashion week, Wivantis Mall - Valentine's day, Shoowroom Campineanu, revistele Mireasa, Ghidul Miresei, etc.

Stralucirea din ochii si bucuria fiecarei femei care imbraca o tinuta marca Muse Boutique ne incalzeste sufletul si ne propulseaza spre noi creatii si provocari. Fiecare proiect reprezinta o provocare si fiecare provocare reprezinta un proiect, ceea ce ne caracterizeaza este pasiunea si perseverenta. Incurajam bunul gust, confortul si calitatea unei tinute inspirate. Incurajam lucrul bine facut, realizat pe comanda, ceea ce reprezinta acea armonie intre corpul, personalitatea femeii si vestimentatia special croita pentru ea, rezultand astfel o libertate in exprimare si atitudine.O noua provocare pentru noi este gama de tinute office. Am demarat acest proiect pentru a crea o linie de tinute elegante, care sa puna in valoare feminitatea si sarmul femeilor de afaceri prin accente de dantela si accesorii de bun gust si calitate superioara.

Designer Mihaela Ileana Radu

Pasiunea pentru croitorie m-a ajutat in liceu sa-mi fac bani de buzunar prin transformarea blue-jeans-ilor rupti ale prietenelor in ghiozdane scolare, apoi am luat foarfeca si am transformat rochiile vechi ale mamei in rochii pentru mine si surorile mele. Am realizat ca asta imi doresc sa fac, sa creez haine si am urmat scoala de design vestimentar. Facultatea de arhitectura de interior pe care am absolvit-o ulterior m-a ajutat sa-mi cizelez stilul si viziunea pentru frumos. In 2004 mi-am construit propria echipa de specialisti cu care am realizat sute de rochii de mireasa, ocazie, zi si chiar costume de serbare pentru copii. Bride's Boutique - rochii cu dichis a fost brandul de inceput pe care l-am reinventat in Muse Boutique - inspired by you !