Love Yard Sale

Targ de lucruri care au fost (si inca mai merita sa fie) iubite.

Dragostea e oarba. Shoppingul la fel.

LOVE yard sale este locul unde poti fie sa cumperi lucruri de toata frumusetea la preturi pe care n-ai cum sa nu le iubesti, fie sa vinzi obiecte altadata dragi de care esti gata sa te desparti.

Sambata, 4 aprilie 2015, continuam seria LOVE yard sale impreuna cu Have a Cigar (Str. Dianei 11). In peisajul targurilor de profil, LOVE yard sale reuseste treptat sa isi gaseasca locul sau si sa se evidentieze prin cateva particularitati: calitatea produselor, atmosfera agreabila, prietenoasa creata de expozanti si confortul locatiei primitoare.

Intre 11.30 si 19.30, la parterul si demisolul casei din str. Dianei nr. 11, poti cumpara lucruri nu noi dar inca frumoase, purtate cu drag si grija, bijuterii, carti, albume cu muzica, precum si obiecte noi, handmade sau obiecte decorative.

Ca si la editiile anterioare, si in 4 aprilie va exista un stand unde se accepta donatii in obiecte care, vandute, vor ajuta la strangerea de fonduri pentru adapostul de catei si pisici Arca lui Noe. Responsabila de acest stand este o iubitoare de animale extrem de dedicata cauzei.

Intrarea la targ este gratuita pentru vizitatori.

Contact:
Laura Bucur – 0722 271 375 / laura.bucur@laurabucur.ro
https://www.facebook.com/iloveyardsale