Lansare Wallethouse Paris


Direct din Paris in Bucuresti, brandul Wallethouse Paris se lanseaza cu prima sa colectie de portofele care vor intriga publicul bucurestean prin designul sau high-tech si eleganta caracteristica stilului parizian.

Vineri, 3 octombrie, ora 19.00, va invitam sa celebrati lansarea Wallethouse Paris cu un pahar de vin, intr-o atmosfera destinsa, la Salon Golescu, str. Nicolae Golescu Nr. 17.

La petrecere vom dezvalui colectia de portofele de aluminiu Wallethouse, un concept revolutionar, care transforma un obiect atat de banal si adesea incomod ca portofelul, intr-un accesoriu “statement” cu un design rafinat si indraznet combinat cu functionalitatea high-tech.

Si, pentru ca s-au nascut in capitala modei, portofelele Wallethouse au acel “je ne sais quoi” parizian cu un design minimalist, forme elegante si stil versatil. Wallethouse este un portofel pentru cei care doresc sa isi reflecte stilul si personalitatea in fiecare detaliu si accesoriu pe care il poarta. Cu un design unisex si o paleta de 12 culori, portofelele sunt potrivite atat pentru barbatii cu un stil desavarsit de gentleman sau cei cu un stil urban casual cat si pentru femeile care tin pasul cu capriciile modei sau aleg eleganta clasica.

Portofelele Wallethouse au fost create pentru a impresiona!

Am ales sa facem pentrecerea de lansare Wallethouse Romania intr-un local la fel de versatil ca portofelele noastre – Salon Golescu - un gastro-cocktail-bar, cu o atmosfera a anilor ’20, unde poti servi o selectia de cocktailuri care acopera toate perioadele importante din evolutia mixologiei: cea clasica sau "old-school" de la inceputul secolului trecut, cea moderna a anilor '60-'70 si apoi cea contemporana sau "new-school".

Atmosfera evenimentului va fi intretinuta de un jam de percutii in ritmuri tropicale, impletite cu influente de jazz si funk, intr-o sesiune de muzica live, tinuta de NoPaMe & Charlie Boy, care doresc sa transmita prin muzica de buna calitate doar energii pozitive, o atmosfera placuta si un zambet pe fetele ascultatorilor.

La petrecere, fiecare invitat va fi rasfatat cu un pahar de vin Garamma, din colectia 2014, semnata de renumitul artist Horatiu Malaele - un concept puternic, destinat sa deschida o noua directie in comunicarea vinurilor: cea a conversatiei inteligente. Personalitatea acestor vinuri poate fi descrisa cel mai bine prin notiunea de calatorie intelectuala, asociata discutiilor despre frumos si momentelor de inspiratie.

Atentie Doamnelor! Pentru ca evenimentul va avea loc sub semnul stilului desavarsit, in cadrul serii, va avea loc prezentarea brandului vestimentar Lia Aram - un brand exclusiv feminin ce promoveaza imaginea unei Femei care isi traieste Stilul; Femeie care nu a uitat sa-ai asume feminitatea, in esenta vulnerabilitatii sale si si-a armonizat simtul estetic cu propria-i frumusete.

Dress code : Stylish

Parteneri eveniment: SALON GOLESCU / Lia Aram / GRAMMA

Parteneri media : Etiquette Magazine / Bucharest style / DivaHair.ro / Vulpescu.eu / Lookool / Express the style. By Ingrid Ispas / InStilulMeu.ro / myfashionteam.tv / Stil Masculin / Read my mind (by L&R) / Le-Boutique / Jurnal LifeStyle / Romania Fashion / Bigcitylife.ro