Designerul Raluca Soare lansează #SUNkids, prima colectie pentru copii

Va invitam joi, 8 iunie, ora 17:00 la Veranda Mall (terasa Spotlight), pentru lansarea primei colectii pentru copii a designerului roman Raluca Soare.

#SUNkids este o colectie solara pentru copiii de 6-13 ani, in care imprimeurile colorate si siluetele lejere aduc bucurie celui care le poarta.

Este o premieră pentru designerul roman Raluca Soare, renumita pentru piesele sale extravagante, neobisnuite si foarte colorate, purtate de vedete & influencers la evenimentele mondene din capitala.

"Ideea a venit de la fetitele mele, care abia asteptau sa creez si ceva pe masura lor. Ele sunt sursa mea de inspiratie in aceasta aventura pe taramuri pe care nu am calcat pana acum: in lumea copilariei. Colecția #SunKids este despre veselia copiilor, despre autenticitatea lor si despre libertate. Am creat aceasta colectie de piese unicat cu o mare emotie si bucurie, imaginandu-mi de fiecare data incantarea copiilor atunci cand vor imbraca aceste piese. Am creat-o cu vara in suflet si in gand i o dedic cu toata dragostea Copiilor Soarelui !" - Raluca Soare

La evenimentul de lansare de pe 8 iunie vor participa mamici, tatici si pici, dar si personalitati cunoscute si prieteni ai brandului Raluca Soare.

Ne vom bucura de asemenea de un moment muzical sustinut de Corul de copii "Meloritm" de la Palatul National al Copiilor, coordonat de profesor Elena Nicolai.

Informatii veti gasi aici: #SunKids by Raluca Soare https://fb.me/e/SsB6DHRE