Ce incaltaminte putem alege pentru sezonul rece 2012-2013

Cizme cu sosete

Tendinta de a purta sosete cu pantofi inseamna clar ca a venit sezonul rece. Cu toate acestea, pe langa combinatia obisnuita de sosete si pantofi, sosete si cizme, noul sezon aduce cizme si pantofi, care au sosete ce le sunt atasate. Joaca un rol de pata de culoare, sarm si arata extrem de hot. Pe langa factorul eleganta, noile modele de pantofi, ghete sau cizme de sezon sunt foarte confortabile si calde - un lucru bun pentru iarna.

Pantofi cu toc

Pentru cei pasionati de noutati, pentru cei care prefera sa fie intotdeauna la inaltime in moda, exista tendinta de pantofi cu toc inalt. Tocurile inalte au castigat o popularitate deosebita in acest sezon rece si stilul mix, aproape orice (cizme, pantofi, ghete) au tocuri indraznet de mari. Unii dintre cei mai mari fani ai tocurilor inalte in acest sezon sunt Dolce & Gabbana, Blugirl, Burberry Prorsum, Carven, Lanvin, Hermes, Michael Kors, Oscar de la Renta, Ralph Lauren si altii.

Cizme pana la genunchi si largi

In astfel de incaltari caldura si confortul domina. Te simti ca o regina in aceste cizme, e precum mersul pe jos, atat e de confortabila plimbarea. Foarte largi de la glezna pana sus la genunchi, cizmele inalte vor fi cel mai mare hit in acest sezon rece. Exista, de asemenea, modele inguste si scurte. Cu toate acestea, calcaiul trebuie sa fie intotdeauna acolo, bine fixat. Exista cizme cu toc, cizme ecvestre si ghete. Utilizarea de talpi in nuante contrastante este o alta tendinta, care aminteste de momentul in care pantofii cu talpa rosie au fost considerati a fi un semn distinctiv de inalta clasa.