Baby Valentine’s Day

Valentine's Day o zi ca oricare alta?

O zi magnifica, plina de semnificatii si simboluri ale iubirii, care difera de la tara la tara.

14 februarie este ziua cea mare. La noi in Romania 24 februarie este ziua cea mare, de Dragobete, cand se saruta fetele !

Asadar, este Ziua Indragostitilor!

Traditional sau nu, este cert un singur lucru: sa iubim si sa oferim bucurie, veselie, fericire celei si celor din preajma noastra.Trebuie sa oferim bomboane, ciocolata, flori, cadouri in special sub forma de inima si rosie, evident.

Cum sa nu fie minunat cand dragostea este cel mai frumos sentiment de pe Planeta !

Cum sa nu fii in al noulea cer cand primesti 99 de trandafiri rosii sau un tort imens, inimioara rosie de plus ori ceva care sa-ti fie util.

Si totusi, dragostea mamei pentru copii este netarmurita si poate fi pusa in practica diferit: jucarii, hainute, dulciuri sau orice ar simboliza minunata stralucire din ochi.

De la un simplu tricou cu imprimeu special pentru gravidute si pana la hoverboard. Poate o simpla imbratisare ar fi de ajuns sau un buchet de flori rosii ori o inghetata tot rosie! Insa nu, lucrurile evolueaza si vrem tot mai mult si mai bun!

Cultura si viata ne-ar putea ajuta si ar fi benefice in sprijinirea iubirii in aceasta zi bazata pe un cadou util: un body nou pentru cel mic cu diferite imprimeuri specifice, un scaun auto, o jucarie, un costum de carnal si idei sunt destule.

Nu doar femeia primeste, ci si barbatul, precum japonezii care lasa femeile sa daruiasca.

Poate ca ar fi normal sa ne uitam mereu in jur, zi de zi si sa daruim iubire prin gesturi, prin cuvinte, prin a fi noi insine si nu prin a sufoca cu cadouri.

Scumpe sau nu, acest aspect nu este important, sau este?! La idei nu ne intrece nimeni, la a crea diferite obiecte de asemenea, iar Valentine's Day ne adduce aminte ca este important sa le aratam celor dragi cat de mult ii iubim.

Rosu este culoarea lui Cupidon, iar trandafirii rosii transmit un mesaj de dragoste, dar daca ce doreste cel drag se inscrie in alta paleta de culori, nu are nicio importanta.

Si ce daca nu e ROSU ? Important este zambetul larg de bucurie, care apare pe chipul celui drag.