MODEXPO – septembrie 2019

Peste 40 de firme s-au inscris deja la editia de toamna a MODEXPO!

A doua editie a MODEXPO 2019 - Expozitie internationala de tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte si marochinarie, accesorii are loc la ROMEXPO intre 26 si 29 septembrie.

Evenimentul are drept obiectiv crearea unei platforme dedicate sectorului de textile, care sa reuneasca expozanti, specialisti (designeri, producatori, importatori, distribuitori) si public larg interesat de achizitionarea de produse potrivite oricarui stil vestimentar, pentru orice ocazie si buget.

La editia organizata in aceasta toamna, care se desfasoara in Pavilionul B2 din cadrul Centrului Expozitional Romexpo,s-au inscris deja peste 40 de companii din Romania, dar si din alte tari cu traditie in industria textila: Republica Moldova, Polonia, India, Pakistan, Spania si Turcia.

Procesul de inscriere la targ continua, pentru a permite cat mai multor antreprenori sa iti expuna noutatile!

Asa cum s-au obisnuit, vizitatorii MODEXPO sunt pregatiti sa isi achizitioneze produse de marochinarie (posete, genti, curele, portofele, manusi) din piele naturala si artificiala sau din mixuri de materiale textile, care se remarca prin calitate si design contemporan, blanuri, confectii, produse traditionale si hand-made, tricotaje, incaltaminte si accesorii.

Unul dintre avantajele de care expozantii MODEXPO se bucura este faptul ca evenimentul are loc concomitent cu COSMETICS BEAUTY HAIR - Expozitia internationala de produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura, numerosii vizitatori apreciind in fiecare an faptul ca isi pot achizitiona din acelasi loc atat obiecte vestimentare, accesorii si incaltaminte, cat si produse de infrumusetare.

Ambele evenimente sunt organizate de ROMEXPO in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

In cadrul targului se vor realiza si o serie de evenimente conexe menite sa aduca laolalta specialistii din industrie si pasionatii de moda si frumos.

Atelierele Ilbah vor sustine zilnic ateliere de croitorie unde vizitatorii vor fi invitati sa-si conceapa obiecte vestimentare.

La final, obiectele confectionate pot fi pastrate de participantii la workshop.

Toti expozantii sunt incurajati si sprijiniti de catre echipa ROMEXPO sa organizeze, la standarde de inalta calitate, propriile evenimente conexe MODEXPO.

Asadar, propunem tuturor marilor si micilor producatori si importatori sa participe cu noutati, promotii si discounturi, atat pentru cei care activeaza in industrie, cat si pentru publicul larg, amator de produse in tendintele sezonului de toamna/iarna 2019 si de primavara/vara 2020.

MODEXPO - septembrie 2019
26 - 29 septembrie 2019
Program de vizitare:
26 - 28.09.2019: intre orele 10:00 - 18:00
29.09.2019: intre orele 10:00 - 16:00

Detalii: MODEXPO