De unde poti cumpara o ie romaneasca de calitate

publicitate

Pentru ca fiecare romanca merita sa imbrace o ie romaneasca de calitate, sa-i descopere misterul, sa-i inteleaga povestea si sa o poarte cu mandrie, ANILU te invita sa descoperi magazinul online www.anilu.ro, de unde si tu iti poti alege ia traditionala care sa te reprezinte, din zeci de modele deosebite, brodate manual, cu dragoste si talent.

Din pasiune pentru frumusetea fara cusur a iilor traditionale de altadata, ANILU iti aduce modele de ie romaneasca 100% cusute manual si brodate cu migala pe panza din bumbac, exact ca odinioara.Ia noastra reprezinta o mostenire intiparita pe panza si dezvaluie o poveste cu fiecare motiv traditional cusut cu arta si daruire, care pastreaza dorinte tainice, brodate cu fiecare impunsatura de ac.

Fiecare ie traditionala ANILU este speciala si te va impresiona prin broderiile bogate, care aduc la viata modele vechi culese de pe ii romanesti de zeci de ani si cusute asa cum o faceau pe vremuri bunicile sau strabunicile noastre. Sau te va cuceri prin broderiile florale incantatoare si prin rafinamentul cusaturilor lucrate cu fir de matase sau cu sabace. Daca iti doresti o ie pe care sa o poti imbraca zi de zi, ti-am pregatit si cateva modele stilizate de broderie, cu cusaturi simplificate, insa brodate manual, ce pot fi adaptate usor unei tinute casual.

Alaturi de iile romanesti autentice brodate manual, ANILU a creat si alte piese vestimentare deosebite: rochii brodate manual ideale pentru zilele fierbinti de vara, pardesie din lana 100% cu broderie traditionala, ii pentru copii si costumase de botez sau ii pictate manual de artisti plastici.

Mai mult decat o mostenire culturala si o piesa traditionala de imbracaminte, ia romaneasca este o bijuterie vestimentara ce poate sa straluceasca in tinutele femeii moderne si indragostite de frumos. Tot mai multe romance aleg sa pastreze traditia si sa imbrace cu mandrie o ie autentica, atat la o tinuta casual sau office, cat si la evenimente speciale, atunci cand isi doresc sa fie elegante si admirate.

Este simplu sa porti ia traditionala! Tot ce trebuie sa faci este sa o adaptezi stilului tau si sa o integrezi firesc intre celelalte articole din garderoba ta, fara sa o privesti ca o piesa vestimentara care cere un styling special. Pentru ca, prin unicitatea ei, frumusetea inegalabila a broderiilor cusute manual cu arta si talent, ia romaneasca este deopotriva actuala si versatila.

De aceea, iile traditionale ANILU sunt prezentate intr-o abordare actuala, cu un styling care include piese vestimentare moderne, in rezonanta cu tendintele modei internationale. In acest fel, va oferim o perspectiva noua de abordare a iei in vestimentatie, atat pentru iubitorii traditiilor populare, cat si tinerelor care isi doresc o piesa vestimentara deosebita, care sa le puna in valoare stilul personal.

De ce sa alegi iile ANILU ?

- 100% handmade in Romania.Toate iile traditionale ANILU sunt 100% brodate manual, cu motive autentice romanesti, exact ca odinioara.

- diversitate.Poti sa alegi ce ti se potriveste, din zeci de modele dosebite de ie romaneasca, rochii brodate manual, pardesie din lana 100% cu broderie traditionala, ii pentru copii si costumase de botez sau ii pictate manual de artisti plastici.

- pasiune. Fiecare creatie ANILU este realizata cu migala, daruire si talent de profesionisti si mesteri artizani, pentru a-ti oferi un produs realizat impecabil.

- garantia calitatii.Noi garantam calitatea materialelor din bumbac si broderiilor realizate cu arta si maiestrie de artisti populari autentici. Daca nu esti multumita, poti sa returnezi produsul in termen de 14 zile si primesti banii inapoi.

- personalizare la cerere. Toate iile traditionale, rochiile si articolele de imbracaminte pot fi personalizate la cerere, fara cost suplimentar. Asa ca acum, indiferent daca esti mai plinuta sau foarte slaba, poti sa porti o ie romaneasca autentica, realizata exact pe masurile tale.

- modele de broderie la cerere. Daca ai un model deosebit de broderie, il putem realiza la comanda, exact asa cum iti doresti.

- plata in rate. Poti sa iti achizitionezi o ie traditionala sau orice alt produs in doua rate egale, fara costuri suplimentare sau dobanda, daca platesti cu cardul de cumparaturi (CARD AVANTAJ, BT STAR sau BONUS CARD).

- livrare internationala.Livrarea se face prin curierat rapid in toata tara si oriunde in lume.

- plati securizate:.Poti plati in siguranta cu cardul tau de credit sau de debit. Toate platile sunt 3D Secure, realizate prin MobilPay. Sau poti sa optezi sa platesti prin ramburs, la livrarea coletului, sau prin transfer bancar.

- reduceri speciale si oferte ersonalizate. Daca esti clienta ANILU, beneficiezi de reduceri si promotii speciale.

Fiecare ie traditionala are povestea ei, cusuta cu dragoste, arta si minutiozitate, in semnele tainice ale broderiei.
Ia ta ce poveste spune?