Atipic Beauty Iasi 2021 by Magda Coman

Atipic Beauty, cel mai emotionant show fashion, revine la Palas Mall Iasi, pe 17 august 2021 !

Asociatia Open Your Heart impreuna cu Primaria Municipiului Iasi si partenerul nostru principal NICHI Cristina Nichita, va invita la "Atipic Beauty Iasi 2021 by Magda Coman", un eveniment emotionant aflat la a-25-a editie, care transmite un mesaj puternic : Frumusetea e in noi, nu in aparente!

Va asteptam cu un spectacol de moda inedit, in care veti admira pe scena 12 modele de catwalk, dar mai ales 12 modele de viata care fac echipe cu personalitati locale si designeri, aducand un omagiu frumusetii feminine.

Initiativa proiectului apartine presedintelui Asociatiei Open Your Heart, Magda Coman, care a trait experienta de manechin-fotomodel profesionist, iar in prezent este in situatia de a trai in scaun rulant. Conceptul proiectului are rolul sa creasca increderea in sine a celor care au avut nesansa sa ajunga in scaunul cu rotile, stimuland dorinta de performanta si evolutie pe plan profesional si schimbarea perceptiei societatii asupra oamenilor cu dizabilitati.

Tinutele sunt semnate de designeri romani, aducand un omagiu frumusetii: L'Atelier Couture, NICHI by Cristina Nichita, Mahnoor the brand, Pasha Men's Wear, Luminita Balazs, Ciprian Cozma, NISSA, D'OR, Valentina CC si GEMELLI.

Dorim sa multumim pentru sprijinul acordat in organizarea acestui eveniment Domnului Primar al Municipiului Iasi - Mihai Chirica, partenerului nostru principal Cristina Nichita, sponsorilor si sustinatorilor nostri: Alex Radulescu Make Up Academy, ANSVPAR, Atipic Salon Concept, Asociatia Ajuta Viata, Biocomp, Cafeneaua Piata Unirii, Dentesse, Deltamed, Glazurai, Gramma Wines, Kaufland, Liviu Voicu, Medical Services for Neurology, Merlin's Vitanimix, Opya, Palas Mall Iasi, Q Estetic Salon, Paese, Royal Print, Start Make-up Academy, Top Line, Unirea Hotel&Spa, Utildeco si Wise. Media va fi prezenta prin: Info Iasi, BZI-Buna Ziua Iasi, HIT Radio, Ionut Caras Cinema/Photo Graphy, Portretica si SOME-Social Media Marketing.

Cu aceasta ocazie promovam si Programul ?.?.?.?.?. (Angajare de Candidati cu Cerinte si Evolutii Speciale) dezvoltat de Kaufland Romania, cu scopul de a deschide o usa larga pe piata muncii, persoanelor cu dizabilitati, la nivel national.

De asemenea, vom organiza o tombola adresata pesoanelor cu dizabilitati, unde cu ajutorul sponsorul nostru ??????? ???????? ??? ????????? vom oferi cate un scaun cu rotile in fiecare oras in care organizam evenimentul nostrum.

Cosmina Pasarin va fi gazda acestei seri de neuitat, iar atmosfera va fi completata cu un concert sustinut de Patricia.

Intrarea este libera, cu respectarea normelor sanitare in vigoare si daca doriti puteti face o donatie catre Asociatia Open Your Heart.

Va asteptam, cu drag, pe 17 august, ora 18.00, in gradina Palas Mall Iasi!

Detalii: Atipic Beauty Iaşi 2021

Atipic Beauty Iasi 2021 by Magda Coman