Kids Fashion Week 2019

Asociatia Culturala Dominium, in colaborare cu Avenue 48, va invita la cea de-a patra editie a Festivalului de moda pentru copii si adolescenti, Kids Fashion Week, care se va desfasura in perioada 21 - 22 decembrie 2019, incepand cu orele 19:00, in cadrul Avenue 48 - cea mai mare sala de evenimente din Bucuresti.

Evenimentul va aduce pe podium designeri romani si branduri din industria de moda pentru copii si adolescenti si va fi prezentat de vedeta Diana Dumitrescu.

Cei prezenti vor urmari ultimele trenduri in moda pentru copii, impuse de designeri si branduri precum: Catalin Botezatu, Clara Rotescu, Ambra Design, Nicoleta Negura, Princess Couture, Svetlana Karahan, Denis Predescu, Dorin Negrau. La acest eveniment, hair stylingul va fi asigurat de catre specialistii de la Milano Style care vor realiza si un show de coafuri special realizate pentru copii si adolescenti.

Evenimentul se va bucura de momente artistice oferite de catre cantareata Emilia Musala, Corul de copii Bravissimo condus de dirijorul Daniel Jinga, Grupul de balet pentru copii si tineret al Operei Romane.

Kids Fashion Week este singurul festival de moda pentru copii si adolescenti din Romania, recunoscut de Federatia Romana de Design Vestimentar si Accesorii, care timp de doua zile va face din Bucuresti, Capitala modei pentru copii.

In cadrul acestei editii, organizatorii doresc sa imbine fashionul cu generozitatea astfel, o parte din incasari va fi donata Fundatiei Filantropice Metropolis si tratamentului copiilor cu sindromul Down si are menirea de a veni in intampinarea copiilor defavorizati, dorind sa intensifice implicarea persoanelor publice, a companiilor precum si a organizatorilor de evenimente in viata copiilor defavorizati si a fundatiilor filantropice.

In organizarea acestui festival a fost implicat arhitectul Laurentiu Paicu, care va realiza designul catwalk-ului Kids Fashion Week 2019.

Astfel, toti iubitorii de fashion si caritate sunt invitati sa participe la Kids Fashion Week 2019, pe 21 - 22 decembrie 2019, de la orele 19:00.

Accesul la eveniment se va face pe baza de bilet achizitionat online de pe site-ul www.bilet.ro sau de la intrarea in Avenue 48, costul unui bilet fiind de 15 lei.