Curs Stilist protezist unghii – Atelier Nail Art


Eveniment: Deschiderea cursului de Stilist protezist unghii - Atelier Nail Art

Cine: Atelierele ILBAH

Cand: Luni, 27 IANUARIE 2014.

Locatie: Bd. Dacia nr. 103 (zona Piata Spania), etaj 1, ap. 4 , sector 2, Bucuresti

Acces: inscriere la curs pe www.ateliereleilbah.ro, sectiunea inscriere sau la tel: 0729 373 342 / 0729 373 387

Unghiile false se aplica atat pentru obtinerea unei manichiuri deosebite dar si ca o necesitate pentru unghiile cu aspect neregulat, subtiri sau sensibile la rupere. Unghiile artificiale pot avea lungimea si forma pe care o dorim. Acestea pot arata natural, iar daca sunt corect lucrate nici nu pot fi deosebite de cele naturale. De aici decurg posibilitatile limitate doar de imaginatia fiecarei persoane in domeniul design-ului unghiilor. Unghiile false sunt mult mai rezistente decat unghia naturala.

Cursul va cuprinde tot ce trebuie sa stii despre meseria de stilist protezist unghii (aplicarea unghiilor false): ingrijirea unghiilor, ingrijirea mainilor şi picioarelor, realizarea unghiilor tehnice cu gel (prelungirea patului unghial, constructie cu French,constructie cu gel pe forma, constructie cu tips, aplicarea culorii permanente), protezarea unghiilor deteriorate, demontarea unghiilor false, realizarea decoratiunilor pentru unghii. Durata acestui curs este de 2 saptamani - 8 sedinte (4h fiecare sedinta).

Consumabilele sunt oferite de Atelierele ILBAH si fac parte din gama profesionala a brandurilor de top. Asiguram toate materialele necesare desfasurarii cursului, precum si suportul de curs in format electronic.

In urma absolvirii acestui curs vei obtine o diploma acreditata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei ( prin ANC) si vei putea sa profesezi aceasta meserie atat in tara cat si in afara ei.