YRene Concept


YRene Concept

Designer:

Irina Maria Stoica

Adresa:

Bucuresti

Telefon:

0746 011 004

Facebook:

YRene Concept

Instagram:

yreneconcept

Email:
irisfiordeiris@gmail.com
contact@romanianartisans.com

Prezentare

Salut. Sunt Irina, freelancer de 13 ani si actualmente designer de pantofi si handmader de meserie.

Eu sunt omul din spatele brandului YRene Concept (fost Farfalla Handmade), care a pornit initial ca un business de familie in 2013, in Italia, cam la cateva luni dupa ce s-a nascut fiul meu Cristian.

Am plecat de la produse crosetate gen caciulite, palarii, paturici pentru bebelusi, iar in 2015 cand am revenit in tara m-am ocupat foarte mult de incaltamintea crosetata.

In 2018 m-am gandit ca ar fi foarte fain sa fac un curs de designer pantofi si sa urc la un alt nivel de lucru. Deci, iata-ma acum in 2020 oferind experienta unor incaltari comode si in trend, trase pe calapod, captusite la interior, din materiale sustenabile si de calitate, care se monteaza in colaborare cu un mini atelier local de incaltaminte handmade.

Ne plac colaborarile foarte mult si de aceea alaturi de noi veti vedea branduri si artizani locali care ne sustin si pe care ii sustinem la randul nostru.

Pe langa partea de incaltaminte, ne-am apucat si de broderie computerizata, ceea ce inseamna ca va putem oferi tricouri brodate, portofele, brauri si o gama larga de alte produse, toate realizate handmade.

Personalizam cu drag cam orice nazbatie in limita posibilitatilor noastre de prelucrare.

De ce ne-ati alege?

Simplu ! Pentru noi, voi sunteti foarte importati !

You are THE PEOPLE !

Orice dorinta pe care o aveti, noi incercam sa o satisfacem si ne stau marturie toate feedback-urile pozitive pe care le avem. Suntem foarte atenti la dorintele clientilor nostril, avand o mare grija asupra tuturor detaliilor.

Ne mandrim cu faptul ca produsele noastre sunt apreciate si peste hotare, asa ca sa nu va mirati daca ne veti vedea tricourile calatoare sau pantofii prin: New York, New Jersey, Canada, Moscova, dar si in tari precum Polonia, Turcia si Austria sau in vreun alt colt de lume.

Chiar daca uneori mai gresim, invatam din aceste greseli si incercam continuu sa ne perfectionam in tot ceea ce facem.