Viorica Vamanu


Casa de moda VIORICA
designer Viorica Vamanu

Adresa:

Bucuresti

Program de lucru bazat pe programare.

Telefon:

0724 758 767

Facebook:

Casa de moda Viorica

Email:

viorik@gmail.com
casamodaviorica@gmail.com


Prezentare

Pasionata de moda, de materiale fine si de textura acestora, definitia frumosului a devenit pe parcurs din arta, meserie si mod de a fi, pentru designerul propriei case de moda, Viorica Vamanu.

"Iubesc meseria asta si o fac din pasiune din anul 2000. Satisfactia este foarte mare atunci cand vezi ca o clienta pleaca multumita si revine sau te recomanda mai departe."

Cu prezentari de moda la activ, fie individual, fie in gale (Gala Sanatatii de la Palatul Parlamentului) sau festivaluri, Casa de moda Viorica demonstreaza mereu, pas cu pas detaliul care face diferenta, dar si imaginatia designerului coroborata cu dorinta clientei. Femeia activa, constienta de valoarea sa, dar si femeia romantica se bucura de o atentie deosebita din partea Casei Viorica. Designerul isi propune mereu sa creeze, sa confectioneze si sa comercializeze tinute elegante si rochii de mireasa moderne din materiale fine, precum matasea duchesse sau tafta de matase, voaluri, tulle, dantele cu fir lame sau dantela pe suport de matase duchesse, corseturi cu floare din voal si multe altele. Astfel se va imbina calitatea cu frumusetea, eleganta cu modernul, facand din mirese adevarate regine.

Colectiile designerului sunt apreciate in orase si locuri din Europa. In 2019 la Ventotene in Italia, in cadrul primei editii a Ventotene Fashion Week, colectia a fost apreciata si designerul a fost onorat cu marele premiu.Tinute din colectie au facut obiectul unei sedinte foto in aer liber, iar unele au fost purtate de prezentatorea evenimentului.

Lucrand numai pe baza de programare, designerul si personalul casei de moda este mereu alaturi de orice femeie dornica de o tinuta aleasa.