Viitorul are autor colectiv


"Oamenii din toate categoriile sociale reflectează si privesc dincolo de spuma valurilor. Această conditie sine qua non, reflectarea asupra propriei vieti, pare a fi înteleasă de un număr din ce în ce mai mare de persoane. Nici o categorie socială nu poate scăpa, cum nu se poate scăpa de poluare, coruptie sau masacrele africane. Cunostintele colective si individuale se deschid sensului profund al responsabilitătii." MICHAEL ODOUL

În toamna asta, Autor, târgul de bijuterie contemporană, sărbătoreste a 10-a editie. Odată cu vârsta, devenim mai responsabili, mai implicati în construirea unui viitor comun. Pe durata evenimentelor recente din România, echipa Autor s-a alăturat celor câteva mii de oameni în stradă, si, cu pancarte si plămâni puternici, am făcut cunoscut mesajul nostru: Viitorul are Autor colectiv.

Majoritatea lectiilor de viată primite au iz de succes personal – glorifică răzbirea în viată de unul singur si alte clisee ale societătii individualiste. Totusi, din stradă se vede bine că situatia stă altfel si că, de fapt, unde-s doi puterea creste, miza si succesele sunt mai mari, petrecerile sunt mai fun iar metroul, mai prietenos. Toate aceste mesaje se văd din marile bulevarde, unde oamenii se adună zilnic în încercarea de a crea o societate mai corectă, mai stabilă si mai responsabilă.

Acum ne dorim să transmitem mesajul nostru mai departe. De aceea, odată cu sărbătorirea celei de-a zecea editii Autor, am creat, pentru cei care ne sustin demersul, peste o sută de tricouri cu sloganul "Viitorul are Autor colectiv". Inspirate de actiunile recente, ele reprezintă efortul platformei Autor de a directiona evenimentele culturale spre o zonă mai putin sumbră, unde caracterul colectiv este apreciat si valorificat, departe de mecanismelele societătii individualiste. Mesajul nostru este unul de constientizare si de asumare a unui viitor comun. Fiecare act pe care îl săvârsim contribuie la construirea acestui viitor; de aceea, când actionăm, trebuie să o facem constient. Tricourile încurajează astfel un gest de reconectare cu persoana de lângă – prin gând, intentie si faptă.

Uniti creăm un viitor mai bun!

Autor 10 / 16-17 noiembrie / Sala Dalles

www.dautor.ro
news@dautor.ro
www.facebook.com/AUTOR.jewelry

Ada Solomon

Ada Teslaru

Bogdan Dumitrache

Cristian Movila

Diana Blinda

Julien Britnic

Lana

Maria Dermengiu

Maria Popistasu

Mirela Bucoviceanu