Targul Ghidul Miresei, Bucuresti, 23-25 februarie 2024

Targul de Nunti Ghidul Miresei, Bucuresti, 23-25 februarie 2024!

SUTE de expozanti cu mii de rochii de mireasa, costume de ceremonie, inele si verighete pentru toate bugetele, sute de idei pentru decorul de nunta conform noilor tendinte, formatii de nunta, servicii foto-video, muzica, candy-bar, invitatii si accesorii.

Toti acesti profesionisti din domeniu se aduna din intreaga tara (dar si de peste hotare) in cel mai mare spatiu expozitional din Romania, doar pentru a va intampina pe voi, mirii anului 2024!

Va asteptam pe toti la Bucuresti pentru a va organiza intreaga nunta intr-o singur weekend, si pentru a va bucura de oferte unice, parade de moda, sfaturi ale profesionistilor si recitaluri ale trupelor de nunta!

Iata de ce MERITA sa vii la Targurile Ghidul Miresei:

- gasesti sute de firme cu mii de oferte, toate adunate din intreaga tara, pentru orice gusturi si bugete: deci scutesti timp si descoperi o imensa varietate in acelasi loc!

- ai parte de reduceri si oferte speciale pe perioada targului, sau pe baza de vouchere chiar si dupa incheierea evenimentului: deci economisesti bani!

- beneficiezi de consiliere gratuita de la specialistii din toate colturile tarii, de surse de inspiratie si de aflarea ultimelor tendinte: deci te informezi corect!

- ai parte de poze gratuite, degustari si alte surprize placute.

Targul GHIDUL MIRESEI
23-25 februarie 2024
Hala LAMINOR, Bucuresti

Detalii: Targul GHIDUL MIRESEI