Targul de nunti Wedding Fever – editia a X-a, 2019

"Wedding Fever" este cea mai mare si creativa expozitie dedicata nuntilor si evenimentelor din regiunea Oltenia.

Cea de-a X-a editie a targului de nunti "Wedding Fever" se va desfasura incepand de vineri 1 martie pana duminica 3 martie 2019, la Centrul Multifunctional din Craiova .

Evenimentul va reuni aproximativ 100 de furnizori de servicii si produse necesare organizarii de evenimente.

Expozantii provin din domenii complementare, precum: florarii, producatori sau distribuitori de invitatii, marturii si accesorii de nunta, restaurante profilate pe nunti, laboratoare foto, servicii video, cabine foto, echipamente profesionale de sunet si lumini, DJ, saloane de infrumusetare, creatori sau distribuitori rochii de mireasa si rochii pentru evenimente speciale, costume de ceremonie, agentii de turism, cat si agentii full-service de organizare de evenimente.

Expozitia va include evenimente interactive si creative, precum: show-uri demonstrative de beauty, mini- spectacole de dans, muzica live, spectacole de sunet si lumini, momente de magie, o tombola cu premii importante.

Vizitatorii se vor mai putea bucura de animatori, demonstratii, degustare de produse, reduceri de pana la 50 % la serviciile de nunta, vouchere cu rochii la preturi modice.

De vreme ce botezurile au devenit evenimente incarcate de fast si orginalitate, evenimentul se adreseaza deopotriva viitorilor parinti si furnizorilor de servicii pentru botez.

Vizitatorii se vor mai putea bucura de o mini expozitie semnat MSI premium car , un concept nou de eveniment in Craiova Event by MSI include un pachet profitabil de tip rent a car pentru un eveniment lipsit de griji.

Va asteptam pentru o experienta unica - un eveniment creativ cum este un targ de nunti, ce aduce noutati internationale in Craiova.

Program expozitie:
Vineri : 11:00-19:00
Sambata: 10:00- 19:00
Duminica: 10:00-16:00
Craiova

Detalii: Targ de nunti Craiova