Targul de nunti Wedding Fever, editia a IX-a

Wedding Fever este cea mai mare si creativa expozitie dedicata nuntilor si evenimentelor din regiunea Oltenia.

Cea de-a IX-a editie a targului de nunti Wedding Fever se va desfasura incepand de vineri 2 martie pana duminica 4 martie 2018, in cea mai noua si moderna locatie, potrivita evenimentelor de acest tip, din oras, Centrul Multifunctional din Craiova.

Evenimentul va reuni zeci de furnizori de servicii si produse necesare organizarii de evenimente.
Expozantii provin din domenii complementare, precum: florarii, producatori sau distribuitori de invitatii, marturii si accesorii de nunta, restaurante profilate pe nunti, laboratoare foto, servicii video, echipamente profesionale de sunet si lumini, formatii de muzica si MC, saloane de infrumusetare, creatori sau distribuitori rochii de mireasa si rochii pentru evenimente speciale, costume de ceremonie, agentii de turism, cat si agentii full-service de organizare de evenimente.

Expozitia va include evenimente interactive si creative, precum: show-uri demonstrative de beauty, mini-spectacole de dans, microrecital de muzica clasica, muzica live, spectacole de sunet si lumini, momente de magie, o tombola cu premii importante. Vizitatorii se vor mai putea bucura de animatori: precum fachiri, mimi, statui vii si multe altele.

De vreme ce botezurile au devenit evenimente incarcate de fast si orginalitate, evenimentul se adreseaza deopotriva viitorilor parinti si furnizorilor de servicii pentru botez.

Invitatul special din acest an, actrita Doinita Oancea, va fi prezenta pe toata perioada evenimentului cu sfaturi de frumusete pentru viitoarele mirese, iar sambata 3 martie, incepand cu ora 15:00, va sustine un work-shop creativ, despre modul in care alegem rochia de mireasa in functie de stilul si personalitatea fiecarei mirese.

Vizitatorii se vor mai putea bucura de o mini expozitie auto, un concept nou de eveniment in Craiova Wedding & Auto show.Va asteptam pentru o experienta unica, un eveniment creativ cum este un targ de nunti, care aduce noutati internationale in Craiova in materie de design, se va imbina cu un eveniment in cadrul caruia sunt prezentate ultimele noutati si premiere dedicate segmentului auto si al accesoriilor.

Organizatori :
Agentia de Turism Valdir Tour
reprezentata prin Valentina Barbulescu
telefon: 0740 150 666
Agentia de evenimente Event Fever
reprezentata prin Irina Butnariu
telefon: 0744 377 646

Detalii: Wedding Fever