Targul de nunti “Wedding Fever” 2017

"Wedding Fever" este cea mai mare si creativǎ expozitie dedicatǎ nuntilor din regiunea Oltenia.
Cea de-a VII-a editie a targului de nunti "Wedding Fever" se va desfasura incepand de vineri 24 februarie panǎ duminicǎ 26 februarie 2017, in cea mai nouǎ si modernǎ locatie din oras -Centrul Multifunctional din Craiova ( zona Romanesti).

Evenimentul va reuni zeci de furnizori de servicii si produse necesare organizarii de evenimente. Expozantii provin din domenii complementare, precum: florarii, producatori sau distribuitori de invitatii, marturii si accesorii de nunta, restaurante profilate pe nunti, laboratoare foto, servicii video, echipamente profesionale de sunet si lumini, formatii de muzica si MC, saloane de infrumusetare, creatori sau distribuitori rochii de mireasa si rochii pentru evenimente speciale, costume de ceremonie, agentii de turism, cat si agentii full-service de organizare de evenimente.

Expozitia va include evenimente interactive si creative, precum: show-uri demonstrative de beauty, mini- spectacole de dans, micro-recital de muzica clasica, muzica live, spectacole de sunet si lumini, momente de magie, o tombola cu premii importante. Vizitatorii se vor mai putea bucura de animatori: precum fachiri, mimi, statui vii si dar si de o mini expozitie auto.

Organizatori:
Agentia de Turism Valdir Tour
Reprezentata prin Valentina Barbulescu : 0740 150 666
Agentia de evenimente Event Fever
Reprezentata prin Irina Butnariu : 0744 377 646
www.targdenunticraiova.ro