SUMMER FASHION WEEKEND, 12-13 august 2022

Summer Fashion Weekend 2022 este cel mai interesant eveniment de moda de pe litoralul Marii Negre din Bulgaria.

Festivalul ofera show-uri unice prezentate de designeri bulgari si internationali, in perioada 12 - 13 august 2022, pentru al IV-lea an consecutiv.

In aceste 2 zile, Marina Dinevi, Sveti Vlas devine un loc special de moda pentru cel mai asteptat eveniment de fashion al sezonului - Summer Fashion Weekend. Evenimentul este organizat de singura televiziune de moda din Bulgaria - Code Fashion TV, precum și Dinevi Group.

Din 2019, pe malul marii, in statiunea de lux Sveti Vlas, SUMMER FASHION WEEKEND ofera atat designerilor bulgari, cat si brandurilor din intreaga lume ocazia de a-si prezenta colectiile si ideile. Anul acesta evenimentul va avea loc pe 12 si 13 august, doua seri dedicate modei, luxului si frumusetii, unde pot fi vazute creatiile a peste 20 de designeri si branduri.

Vizitatorii,invitatii si cei interesati se vor putea bucura si de Summer Fashion Street Pop Up, unde unele dintre tinutele din colectiile designerilor vor fi disponibile exclusiv pentru cumparare.

De-a lungul anilor, branduri globale precum italienii Patrizia Pepe, Sahoco, Wolm, Anima Gemella si Twinset, turcii de la Junus Coban, ucraineanca Lara Korotenko si chiar americanca Sherri Hill si-au prezentat colectiile pe podiumul Summer Fashion Weekend.

Partenerul oficial al evenimentului si editia aceasta va fi Mercedes-Benz de la Silver Star.

12 – 13 august 2022
SUMMER FASHION WEEKEND
Sveti Vlas, Bulgaria

Detalii: SUMMER FASHION WEEKEND, 2022