See Buy Bye Bazaar – iulie 2016

Editia aniversara cu numarul 11 a bazarului See Buy Bye Garage Sale isi propune sa va incante cu multe surprize in materie de hainute impecabile, in ton cu sezonul calduros. Pe aceleasi note de vara, curtea Maison 13 se va transforma intr-o oaza de relaxare cu cele mai usoare si fresh feluri de mancare preparate de catre Voyageur Van.
Tot pe terasa Maison 13, vor fi prezenti cei care au reusit sa duca berea romaneasca la nivel de arta: Ground Zero Beer . Berea acestora este produsa 100% din ingrediente naturale, fiind nefiltrata si nepasteurizata. Cum apune soarele, ne pregatim si ne luam locurile pentru o proiectie de scurtmetraje bune de tot, puse la dispozitie de catre prietenii nostri de la Asociatia Proiectii Alternative. Și nu in ultimul rand, tot sambata, terasa va fi animata de o multime de animalute fara stapan, de care Asociatia Dog Rescue Shelter se ocupa sa le gaseasca familii dornice de adoptie. Bineinteles ca exista si un stand cu accesorii super cool pentru animale. Banii stransi in urma vanzarilor de accesorii vor fi donati catre asociatie. Daca ti-am facut catusi de putin pofta, te asteptam sa ne vizitezi sambata, 16 Iulie intre orele 11.oo - 22.oo, Dumbrava Rosie 2, zona Gradina Icoanei.
Prietenii nostri: Rebrand Yourself - ChitChat.ro Magazine - RomaniaFashion.ro -Voyageur Van - Ground Zero Beer - Dog Rescue Shelter - Maison 13 - SPC Aircraft - Ana Georgescu - Photogenica - Asociatia Proiectii Alternative

Intrarea este gratuita si se face in limita hainelor de pe umerase, conform programului!
Accesul cu animale este permis.
Pentru mai multe detalii: sbb.bazaar@gmail.com

https://www.facebook.com/events/1742119616077433/