Relansare site brand Lilia – traditie si modernism

Odata cu intrarea primaverii in linie dreapta, primim vesti foarte bune, imbucuratoare si pline de ganduri frumoase de la creatorii brandului romanesc Lilia.

Noi colectii, tinute complexe pentru dama, barbat si copii, casual, dar si pentru evenimente sunt prezente pe noua idee a siteul-ui www.lilia.ro.

Traditionalul romanesc transpus in ii, camasi, brauri, fuste, rochii, compleuri, seturi, sacouri, paltoane, dar si tinute speciale pentru nunta, evenimente diverse reprezinta universul creat de-a lungul anilor de Liliana Dobritoiu si echipa sa.

Propunerile sunt diverse, insa metoda de lucru se bazeaza pe comanda, tinand cont de complexitatea cusutului manual, de proba, dar si de materialele naturale confectionate majoritar in Romania.

Produsele pentru copii, in special pentru botez si evenimente sunt cautate de parinti si chiar pentru sedinte foto !

Site-ul este modul de expresie al brandului, expunand produse deja lucrate si care pot fi comandate, dar si noi solutii, idei propuse spre vizualizare de cei interesati.

Materialele folosite: bumbac, in si matase, realizate in Romania spun multe despre calitatea fiecarui obiect vestimentar in parte si a oricarui accesoriu : traista, brau, esarfa, bundita, etc.

Owner-ul ia in calcul prezenta la diferite evenimente locale, nationale, dar si internationale, unde produsele pot fi vazute si achizionate direct sau prin comanda.

Nu de putine ori s-a intamplat ca Liliana sa ne spuna ca tinutele sale au ajuns peste mari si tari in lumea asta mare, la evenimente minunate din viata clientilor sau purtate cu drag si cu mandrie de roman.

Lilia se indreapta si catre alte produse care fac parte din traditia romaneasca.

Astfel, va sfatuim sa fiti mereu pe site-ul www.lilia.ro, pe pagina de facebook aferenta si sa aveti informatia mereu proaspata !