Panta Rhei by Florin Dobre


Vineri, 18 ianuarie 2013, ora 2 pm, Florin Dobre va prezenta Panta Rhei – colectia toamna/iarna 2013. Evenimentul va fi gazduit de ambasada Romaniei la Paris, in cadrul Salii Bizantine situata in una din cele mai frumoase cladiri istorice din Paris, Palatul Behague.

« Panta Rhei » sau « Totul curge » este conceptul prin care designerul declaseaza un semnal de avertizare asupra lucrurilor bune ale calatoriei noastre, sa nu uitam valorile de baza si sa pastram ceea ce conteaza cu adevarat.

Panta Rhei surprinde insasi esenta degradarii. De fapt, designerul subliniaza prin colectia sa o involutie a societatii, trecand de la personaje frumoase, ilustrate prin tinute aproape perfecte (simetrie impecabila, tipar curat, tesaturi naturale) pana la cele dominate de dezumanizare. Caracterele par ca se descompun incetul cu incetul prin trecerea de la texturi, materiale si culori naturale, de baza catre materialele dure: metal, sticla, piele, culori puternice, toate inchegate in compozitii spectaculoase.


Special Guest:

Cezar - The Voice
https://www.facebook.com/pages/Cezar-The-Voice/137421646407919?ref=ts&fref=ts

Paul Sensor
https://www.facebook.com/KultStudio?ref=ts&fref=ts


Friday, January 18th, 2013, at 2 pm

Location: 123 Saint-Dominique St, Paris 7ème, M° Ecole Militaire (line 8), Alma-Marceau (line 9)
RSVP: pr@florindobre.ro or +33 615 695 615
This invitation will be required at the entrance.
www.florindobre.ro