Ovidiu Sbancu


Ovidiu Sbancu

Telefon:

0736 941 808

Adresa:

Iasi, Romania

Website:

www.ovidiusbancu.tumblr.com

Facebook:

Ovidiu Sbancu Bijuterie de Autor

Email:
ovidiusbancu@gmail.com

Prezentare

Prin aceste cuvinte doresc sa fac o mica prezentare, atat a personalitatii, cat si a creatiilor mele, care in primul rand sunt facute pentru suflet ! Viata salasluieste in cele mai mici si neinsemnate obiecte ! Tot ceea ce trebuie sa facem, este sa privim cu atentie, si sa ne lasam dusi de povestile lor, in lumi fantastice pline de zeite si demiurgi.

Fiecare bijuterie are un sunet, o unda muzicala, fiecare taietura are un strop de lumina. Acestea sunt talismane adevarate. Ceea ce incerc sa prezint privirii voastre, este un amestec de nou si vechi, de trecut si viitor, ceea ce a fost si ce va sa vina.

Metalul rece cauta carnea, pielea il face sa respire, ii da glas, il face fiinta, parte din voi. Cu fiecare atingere, cu fiecare modelare se apropie din ce in ce mai mult de un tot unitar, care va deveni bijuteria aleasa. Formele labirintice, sunt caractere, eroi, ce inca nu au trecut prin drumul existentei ! Si cu toate astea, le pot vedea clar asa cum imi regasesc reflexia in oglinda. Stiu ca ma voi desparti de ele, si o voi face plin de bucurie, sperand ca vor aduce suras pe buze, vor uni vieti pentru totdeauna, vor fi sigiliu pentru prietenii, ce nu pot fi alterate de timp si spatiu.Pietre multicolore, albastre, rosii, purpurii, verzi, toate asemeni florilor din parul nimfelor, iar tu, ce pasesti in cautarea acestor lucruri, vei simti harpa ce se trezeste in fiecare din ele, sunetul lin al corzii ce se unduieste la fiecare atingere.

"Scufundati suntem liberi si usori. La fel este si emotia surprinsa de creativitatea artistului. Unicitatea perceptiei acestuia face ca aceasta sa fie surprinsa si transpusa in obiectul de arta, ce va fi ulterior dezvaluit privitorului." - Ovidiu Sbancu

Te astept cu drag sa impartasim impreuna un univers de forme, culori, senzatii si mai ales o legatura unica !