Nastasia Veselia


Nastasia Veselia

Adresa:

Bucuresti

Telefon:

0790 122 224

Website:

www.nastasia-veselia.ro

Facebook:

Nastasia Veselia

Email:
info@nastasia-veselia.ro

Prezentare

Misiunea noastra

Nastasia-Veselia s-a nascut din implicarea unei familii tinere in cautarea celor mai potrivite hainute si accesorii pentru copii. La inceputul vietii de parinti ne-am lovit de tot felul de dificultati: nu puteam pleca la cumparaturi atunci cand aveam nevoie, nu stiam ce sa cumparam exact, nu aveam incredere in calitatea produselor, nu stiam ce marimi ni se potrivesc, ne-am fi dorit sa cumparam local, sa incurajam firmele mici, dar nu aveam intotdeauna garantia ca am gasit ceea ce ni se potriveste. Am invatat multe in aceasta perioada si ne-am dorit sa facem altor parinti experienta cumparaturilor mai placuta.

Pentru ca exigentele noastre de parinti sunt foarte ridicate, am decis sa aducem pe piata, doar acele produse care au trecut testul nostru. Ne pasa de sanatatea, siguranta si confortul copiilor, asa ca acordam o atentie sporita materialelor din care sunt produse hainutele si accesoriile pentru micuti.

Hainutele Nastasia-Veselia sunt prietenoase cu pielea sensibila a copiilor, sunt confortabile si usor de imbracat.

Viziunea noastra

Pentru noi, estetica joaca un rol foarte important in alegerea hainutelor pentru ca stim din experienta, cata placere ne face sa ne privim copiii imbracati cu stil, mai ales cand stim ca tinutele potrivite sporesc increderea si stima de sine. Ne pasa de imaginea pe care si-o contureaza copiii pe masura ce cresc si dorim sa ii ajutam sa isi descopere stilurile si tinutele care le definesc cel mai bine personalitatea.

Ne pasa si de mediul in care copiii nostri se dezvolta, astfel ca incercam pe cat ne este cu putinta sa dezvoltam economia locala prin comercializarea hainutelor produse in fabrici din Romania.

Speram ca brandul nostru sa ajute la dezvoltarea producatorilor romanesti astfel incat pe piata sa avem cat mai multe produse de calitate fabricate in Romania si cati mai multi producatori romani.

Colaboram cu producatori de hainute, de jucarii, mobilier si accesorii pentru bebelusi si continuam sa extindem lista, astfel incat sa aratam ca si in Romania se produc lucruri de calitate.

Veti gasi pe site-ul nostru si minunate jucarii de tip STEAM (science, technology, engineering, arts and crafts, mathematics), jocuri educative si puzzle-uri, haine si accesorii pentru gravide, accesorii pentru plimbarea bebelusilor si a copiilor, mobilier pentru camera copiilor si multe diverse accesorii de care parintii au nevoie in casa.

Cel mai important, ne dorim ca magazinul nostru sa impartaseasca veselia, asa ca spunem cu toata copilaria: lasati copiii la joaca sa se murdareasca si ajutati-i cand se imbraca sa straluceasca !