Moda si Stil personal – Tendinte Primavara/Vara 2014


Fundatia Calea Victoriei va invita joi 6 martie, de la ora 19.00 la evenimentul Moda si Stil personal – Tendinte Primavara/Vara 2014.

Impreuna cu Ioana Ulmeanu vom povesti despre trendurile majore pentru primavara/vara 2014, despre felul in care ele se schimba de la un sezon la altul, si nu in ultimul rand vom intelege cine sunt designerii care le-au impus, cum s-au conturat ele si cum se vor traduce in magazine si in ceea ce vei purta. Moda feminina capata in acest sezon un aer riguros, aproape masculin. Femeile devin adevarate prinţese razboinice, prin ţinute inspirate de vestimentaţii tradiţionale ale diverselor culturi.

Arta invadeaza lumea modei pe toate fronturile, de la picturi delicate intruchipate de imprimeuri de efect, la sculpturi origami care transforma piese clasice de imbracaminte in structuri inovatoare. Volumele se schimba, accesoriile la fel. O noua avangarda incepe sa aiba un cuvânt de spus in industrie, aducând un suflu revoluţionar si facând lucrurile mult mai simpatice si mai curajoase.

Va invitam la o discuţie despre toate aceste lucruri, de la noile curente care domina creativitatea in materie de moda, la elementele esenţiale care vor deveni ulterior copiate si purtate de toate fashionistele din lume.

Vom discuta despre felul in care se nasc aceste tendinţe, despre ciclicitatea lor, dar si despre acele personaje cheie din industrie care pot, dintr-o linie, sa schimbe pe ani buni de acum inainte felul in care merge moda.

Evenimentul va continua cu o prezentare a principalelor tendinţe care domina noul sezon, de la designerii care le-au propus pâna la felurile in care trendurile au fost traduse si adaptate, chiar inainte de intrarea lor pe piaţa, de catre marile branduri de retail. Va urma un exerciţiu practic despre interpretarea tendinţelor prin prisma stilului personal, dar si o sesiune de intrebari si raspunsuri.

Lector: Ioana Ulmeanu
Data: 6 Martie 2014: Ora: 19:00
Cost: 40 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 35 ron
Loc: restaurant Urbanesc, str. Pictor Stefan Luchian nr. 17 (intersectie cu str. Mantuleasa)

Inscriere la contact@victoriei.ro
Detalii la www.victoriei.ro