Moda Outlet Expo


In perioada 10 - 13 Aprilie 2014 va avea loc in Bacau la Centrul de Afaceri si Expozitii Mircea Cancicov targul international Moda Outlet Expo, platforma de promovare, contractare si vanzare, deschisa tuturor producatorilor, importatorilor, distribuitorilor si magazinelor ce ofera spre comercializare en-gros si en-detail produse de calitate si de marca. Imbracaminte, incaltaminte, accesorii de moda si bijuterii, pentru femei, barbati, copii si adolescenti, Moda Outlet Expo, prin intermediul expozantilor sai, reprezinta targul produselor de calitate la preturi accesibile prezentate intr-un decor expozitional modern si accesibil.

Din prisma expozantilor, targul reprezinta unica platforma expozitionala din Estul Europei ce se ridica la standarde de organizare Europene. Din prizma vizitatorilor, Moda Outlet Expo reprezinta "must be there"-ul lunii Aprilie in toata regiunea de Est si nu numai.

In esenta, "Promoveaza si contracteaza; Maximizeaza profitul" la Moda Outlet Expo.

Perioada inscriere expozanti, pana la data de 10.03.2014.
Perioada de vizitare, 10-13.04.2014 conform orarului afisat pe site.

Pentru informatii suplimentare va rugam accesati website-ul www.modaoutletexpo.ro sau sunati-ne la numerele de telefon 0234 510 512/0234 537 508.