Mathieu Art Event 2013


27 februarie 2013, 18:00 SIBIU

Mathieu Luxury and Art organizeaza în incinta Bibliotecii Astra din Sibiu la parterul corpului B, o expozitie de artfashion si pictură, prima de acest gen (pentru noi), iar vernisajul va avea loc in data de 27 februarie 2013, orele 18.

Mathieu Art Event 2013 se doreste un eveniment destinat oamenilor pregătiti pentru a purta "altceva" decât ceea ce s-a mai văzut până acum. Dorim să aducem arta în modă, să împreunăm luxul cu abstractul, noutatile din domeniul tehnic cu accesoriile oldies sau metalice, totul pentru a realiza produse neobisnuite, artistice, plăcute, care au ca destinatie clientii Mathieu din intreaga lume. Designerii nostrii sunt reprezentati în marea majoritate din artisti(pictori, designeri) tineri si talentati, dornici de a aduce un nou "suflu" creatiei vestimentare si artei.

În cadrul evenimentului se vor expune publicului larg timp de câteva zile lucrări de pictură si produse de arta, posete, genti, pantofi, accesorii, produse unicat realizate în atelierul Mathieu, cu scopul de a creste notorietatea acestei mărci, si de a familiariza publicul cu ceea ce noi creem.


Detalii contact:

Pagina oficială a evenimentului: http://mathieuluxury.wix.com/mathieuartevent2013
Invitatia online: http://www.mathieu.ro/invitation/index.html
Intrarea este liberă


www.mathieu.ro
Matei Teodor - Manager
0747.074.302
mathieuluxury2@yahoo.com