Materia – primul targ de design in piele din Romania

DE CE?
Pentru ca pielea e materialul dorintei. Vino sa o atingi, sa o simti, sa o incerci, raw sau tabacita, vopsita sau exotica, nappa, saffiano sau cachemire - o sa gasesti textura potrivita pentru tine. Te asteapta creatii in piele fresh, practice si versatile, ale unei comunitati in crestere de designeri romani uber talentati.

CINE?
Designeri din toata tara, branduri in devenire, creatori, makeri. Alexandra Abraham, Ancolette, Anna Fellini, Atelier 437, Siameza Atelier, Atribut, DaDa, Bogdan Deliu, Edita Lupea, Fandacsia, Giuka, Lady Magpie, Laura Olaru, Le DOT, Lemnia, Letitia Pintilie, Lia, Lucienne, Luwa, Lyria , Millisimo, DBOL - Design by Oana Lupas, DST Leather, Otilia Flonta, Rena, Roncea Sebastian Design, Simina Filat, Snob., Verogia, Wild Inga, YVY, Zuriell.

CE?
Genti, pantofi, curele, chokers, hamuri, ghiozdane, piese vestimentare all-leather

CAND?
Sambata, 4 martie: 11.00 – 20.00
si
Duminica, 5 martie: 11.00 – 20.00

UNDE?
Grand Hotel du Boulevard, Bulevardul Regina Elisabeta 21, Bucuresti.

Parteneri media: Radio Guerilla, Elle, DepartmentStore by Elle, Molecule F, Designist, IQads, Life.ro, Igloo, Bucharest Gentleman, SensoTV, Art7.fm, RomaniaFashion.ro

Pretul unui bilet de intrare: 10 lei.

Creat si sustinut de Autor, MATERIA este primul targ contemporan de design in piele care isi propune sa devina in lumea creatorilor in piele ceea ce Autor este in bijuteria contemporana: o platforma dedicata designerilor si creatorilor care lucreaza in piele sau au ca material principal de creatie pielea.