Marche de Noel – Targul Cadourilor de Designer


Marche de Noel - Targul Cadourilor de Designer

15-16 decembrie 2012, Bucuresti

In fiecare an, in decembrie se deschide MARCHE de NOEL - targul cadourilor de designer, ajuns la editia a IV-a. Designerii si artistii prezenti la eveniment vor oferi participantilor cadouri deosebite pentrru sarbatori.Vor fi prezenti designerii:Carla Szabo, Lady Magpie, The Awesome Project, Andreia G. Popescu, Alis Lalu, Alina Carp, Moogu, Ostra Berdo, atelier 44, Maria Filipescu, Ioana Enache, Noha Nicolescu, Expression, Romana Topescu la sectiunea bijuterie, Cristian Samfira, Patzaikin, Edita Lupea, Fe[Male] by Mirela Fraser, Ligia Carabet, Berenike, Lo Spaccio, Demoiselle & Oana Big, Ciprian Vrabie la sectiunea vestimentatie si la decoratiuni: Ana Wagner, Anca Fetcu, Raluca Arnautu, Luna de pe cer, Anca Fetcu, Irina Neacsu, Lightsquare si Agnes Kezseg. Alaturi de ei vor fi expuse si lucrari ale Madalinei Andronic.

In cadrul targului va avea loc PREVIEW & PROTOTYPE SALES - o incursiune in colectia 2013 a brandului PATZAIKIN si o intalnire cu designerul Olah Gyarfas, designerul principal al brandului. Participantii vor putea si asista la ateliere interactive de pictura pe portelan sustinute de Villeroy & Boch. Si pentru ca de la nici un targ de Craciun nu pot lipsi deliciile gustative, cei de la Omnivore's Dilema si de la Amarui de Ciocolata vor pregati cadouri dulci si bunatati pentru cei ce ajung la MARCHE de NOEL.

Targul va fi deschis pentru vizitatori in intervalul orar 10.00 – 20.00, intre 15 - 16 decembrie la The Ark, str. Uranus nr. 150, Bucuresti.
Biletul de intrare este 10 lei.