Made in Womania 2017

BWFR organizeaza cea de-a saptea editie a targului Made in Womania - "Golden Summer Days"

La sfarsitul lunii august a.c., Business Women Forum Romania (BWFR) marcheaza sfarsitul verii prin organizarea celei de-a saptea editii a targului Made in Womania - "Golden Summer Days". Evenimentul va fi gazduit ca si anul trecut de Hotelul Golden Tulip Victoria (Calea Victoriei nr. 166), pe data de 31 august, incepand cu orele 11:00. Intrarea este libera, iar evenimentul va include peste 35 de designeri din diverse domenii.

"Golden Summer Days" reprezinta o escapada ideala pentru iubitorii de fashion, frumos si zile insorite de vara, aducand laolalta designeri din domeniul modei, accesoriilor hand-made si design-ului de produs.

Made in Womania este o initiativa unica bazata pe conceptul de cooperativa, care a fost creata si lansata de BWFR. Cooperativa reuneste in prezent peste 200 de designeri talentati (de haine, accesorii, bijuterii, genti, pantofi, etc.), toti fiind femei de afaceri din Romania care promoveaza arta handmade. Acest proiect ofera femeilor oportunitatea de a-si materializa visurile si a transpune pasiunea pentru frumos in creatii unice pentru femei.

Made in Womania are in portofoliu alte 6 targuri organizate care s-au bucurat de un real succes, ultimul avand loc in aceasta primavara la Palatul Noblesse din Bucuresti, avand tema "Fusion Arts".

Mai multe detalii sunt disponibile la:
https://www.facebook.com/made.in.womania/
https://www.facebook.com/BWFROMANIA/
https://www.bwfr.org/

Despre BWFR

BWFR este o organizatie non-profit cu peste 2200 de membre, femei de afaceri din Romania, dedicata networkingului si femeilor ambitioase care investesc in dezvoltarea lor personala si profesionala.