Luxury Academy reality show – Casting Craiova 2017

Pentru prima data la Craiova va avea loc casting-ul pentru reality show-ul Luxury Academy, care se va filma timp de 7 zile pe un vas de croaziera in Marea Mediterana.

Selectia, care poate fi o punte de lansare in lumea fascinanta a showbiz-ului, se adreseaza celor interesati de moda, imagine, hair styling, make up si fotografie de moda, indiferent de varsta.

Intalnirea cu echipa de specialisti de la Luxury Academy va avea loc duminica, 14 mai, intre orele 10:00 și 17:00 la Hotel Europeca din Craiova. Turneul de selectie va continua apoi in alte 8 orase, intre care: Cluj-Napoca, Timisoara, Constanta, Iasi, Bucuresti si Brasov.

Academia internationala specializata in hair style, make up, fashion design, consultanta de imagine si fotografie de moda, Luxury Academy le ofera participantilor la casting posibilitatea sa traiasca experiente unice alaturi de profesionisti internationali in cadrul reality show-ului, care se va difuza pe un post de televiziune national.

Un prezentator, 20 concurenti, numeroase probe si un premiu: oportunitatea de infiintare a propriul atelier de imagine, sunt elementele cheie ale show-ului Luxury Academy. Juriul va fi format format din trei personalitati ale modei internationale si va evalua performantele candidatilor in: machiaj, coafura si design vestimentar.

De asemenea, Luxury Academy deschide inscrierile pentru cursurile cu specialisti celebri din Milano precum Matteo Osso – critic de moda, fashion stylist, Milo Sabariz – profesor la scoli de Fashion din Londra si hair stylist, Simone Marulli – fashion designer, Manuela Faganelli – consultant de imagine pentru oameni politici, tv, divertisment si business.

Detalii: www.luxuryacademy.ro