Luiza Maghiari


Luiza Maghiari

Telefon:

0767.790.900

Website:

www.machiaje-profesionale.ro

Facebook:

Luiza Maghiari


Prezentare

Am absolvit cursul de make-up la "Beauty one" datorita caruia am acumulat o baza teoretica solida importanta pentru a realiza corectii la forma si culoarea fetei, perseverand si invatand din tutoriale. La "Scoala de make-up Ramona Chirita" am invatat machiajul in acuarela care a fost dezvoltat in Rusia, profesoara mea fiind Elena Ravenco o specialista in domeniu. Machiajul in acuarela este rezistent curat, deosebit. Dintotdeauna mi-au placut culorile, le-am observat si le-am asociat in gand cu anumite stari sufletesti. M-au inspirat materialele viu colorate, florile multicolore din piata, reflectarea culorilor in lumina puternica sau difuza, condimentele, pestii dintr-un acvariu...

Indiferent de forma fetei, pozitia ochilor, gurii, nasului, cu ajutorul unui machiaj profesional, prin lumini si umbre, incerc sa aduc fata catre o forma ideala, cu proportii bine determinate. Imi place sa corectez ochii cazuti, ochii proeminenti, ochii adanciti, ochii cu pleoape inguste, ochii apropiati sau ochii mai departati.Imi place sa creez machiaje originale: de seara, glamour, precum si cele stralucitoare, smokey eyes sau foume. In cazul celor stridente, tin cont de eveniment, vestimentatie, coafura, lumina la care este expus machiajul, dar si de sugestiile si preferintele clientei, astfel incat persoana care il poarta sa radieze de frumusete si de fericitre. Realizez machiaje de zi pentru mirese si machiaje pentru un bronz uniform.

Organizez sedinte foto in studio profesional pentru case de moda sau sedinte foto pentru corporate care doresc sa-si promoveze angajatii cu poze de calitate cu ajutorul unor fotografi renumiti. Daca te-ai gandit sa experimentezi un machiaj profesional reusit, care sa reziste in timp, neschimbat, contacteaza-ma pentru a stabili o intalnire.