Love Yard Sale – 30 – 31 ianuarie 2016

LOVE Yard Sale este targul unde poti cumpara lucruri frumoase, nu neaparat noi, la preturi prietenoase. La mai bine de un an de la debut, LOVE Yard Sale s-a mutat in casa noua si incepand cu editia 30-31 ianuarie se va desfasura in str. Mantuleasa 40, in incinta pub-ului cu acelasi nume.

Experienta cumparaturilor la un targ de tip yard sale e diferita de shoppingul intr-un mall sau intr-un magazin consacrat. Un yard sale nu beneficiaza de vitrine luminoase, de manechine impresionante sau de posibilitatea de a proba masuri diferite ale aceluiasi produs.

In schimb, un yard sale e o ocazie buna sa cumperi lucruri minunate la preturi incredibil de mici. Expozantii nu vin la un yard sale ca sa se intoarca cu lucrurile acasa asa incat poti sa incerci oricand o negociere, mai cu succes spre ora de inchidere. Relaxeaza-te, plimba-te printre standuri, apropie-te, atinge materialele, pune intrebari, expozantii vor fi mai mult decat bucurosi sa vada ca te interseaza lucrurile lor si sunt gata sa iti spuna eventual si povestea din spatele obiectului care iti place.

Vor fi doua zile de targ, cu alti expozanti in fiecare din ele, asa incat n-ar fi rau sa iti faci drum pe la noi si sambata, si duminica. Orice moment al zilei este potrivit sa ne vizitezi pentru ca in Mantuleasa40 se si mananca excelent, cafeaua e aromata, desertul este facut in casa iar preturile sunt mai mult decat accesibile.

Intrarea la targ este gratuita pentru vizitatori.

LOVE Yard Sale
30-31 ianuarie 2016, 10.30 - 17.30
Str. Mantuleasa 40 - in incinta Mantuleasa40 (bar & grill)

Contact:
https://www.facebook.com/iloveyardsale
Event: https://www.facebook.com/events/1672664136314958/
Laura Bucur – 0722 271 375 / laura.bucur@laurabucur.ro