Kids Top Model Romania

Kids Top Model se organizeaza pentru prima data in Romania.

Organizatorii singurului festival de moda pentru copii, Kids Fashion Week aduc in Romania cel mai mare concurs pentru copii, concurs de talent, inteligenta si frumusete: Kids Top Model.

Preselectiile se vor organiza in zonele geografice ale Romaniei in perioada 15 septembrie si 16 noiembrie, iar finala nationala se va desfasura la Bucuresti pe data de 6 decembrie.

Asteptat cu mare interes de toti copii pasionati de moda si toti cei care lucreaza sau vor sa intre in industria modei pentru copii, concursul va oferi ocazia tuturor copiilor cu varsta cuprinsa intre 4 si 14 ani, sa faca dovada inteligentei, frumusetii si a talentului lor.

"Kids Top Model Romania este cel mai important concurs destinat copiilor din Romania" declara organizatorul si actorul Stelian Milu, datorita probelor si a juriului implicat, de fiecare data altul.

"Vom avea 10 jurii zonale si unul national al caror presedinte va fi designerul Catalin Botezatu.Va fi un concurs "pe bune", iar cei mici vor fi rasplatiti pentru munca lor!" a adaugat Stelian Milu.

In cadrul concursului pot aplica toti copiii cu varsta minima de 4 ani si maxima 14 ani. Vor exista trei categorii de varsta: 4 - 6 ani, 7-9 ani si 10-14 ani si vor avea patru probe de trecut: inteligenta, talent, costum national si costum de seara.Vor exista premii pentru: talent, inteligenta, frumusete, popularitate si premiul numit simplu "LIKE", care se va face prin adunarea like-urilor la o poza postata pe pagina de facebook a concursului cu respectivul concurent.

Concursul Kids Top Model Romania va implica atat copii, cat si designeri, bloggeri de specialitate, presa nationala si internationala, publicul din tara, cat si parteneri strategici.

Fiecare preselectie se va incheia cu un concert sustinut de Iuliana Beregoi - vedeta copiilor, cea care la doar 13 ani, este cantareata si vlogger, devenita un idol al generatiei sale. In doar un an de zile de la lansare, Iuliana a adunat sute de mii de fani pe retelele de socializare si aproape o suta de milioane de vizualizari ale melodiilor si pe vlog.

Sub motto-ul "Si copilul tau poate fi Kids Top Model ROMANIA!" sunt asteptati toti copiii sa se inscrie si sa faca cunoscut singurul concurs de frumusete, talent si inteligenta din Romania.