Kids Summer Fashion Week – Mamaia

Festivalul de moda pentru copii si adolescenti, Kids Fashion Week, anunta organizarea editiei estivale, Kids Summer Fashion Week.

Primaria Municipiului Constanta, in colaborare cu Asociatia Culturala Bulevardul Culturii, organizeaza, in perioada 22 - 23 august, in Piata Cazino - Mamaia, Kids Summer Fashion Week.

Proiectul, finantat de catre Primaria Municipiului Constanta, va aduce pe podium designeri si branduri din industria de moda pentru copii si adolescenti si va fi prezentat de actorul Stelian Milu.

Cei prezenti vor urmari ultimele trenduri in moda pentru copii si adolescenti impuse de designeri si branduri de renume din Romania si nu numai. Evenimentul se bucura de prezenta pe catwalk a colectiilor designerilor Catalin Botezatu si Clara Rotescupe linga multi altii. La acest eveniment hair stylingul va fi asigurat de catre specialistii de la MM Boutique care, cu aceasta ocazie, vor prezenta ultimele trenduri de coafuri si tunsori pentru copii si adolescenti.

Kids Summer Fashion Week este singurul eveniment estival de moda pentru copii si adolescenti din Romania, recunoscut de Federatia Romana de Design Vestimentar si Accesorii, care, timp de doua zile, va face din Mamaia capitala modei pentru copii.

Astfel, toti iubitorii de fashion, copilarie si adolescenta sunt invitati sa participe la Kids Summer Fashion Week 2020, pe 22 - 23 august, de la orele 19:00, in Piata Cazino - Mamaia.

Accesul la eveniment este gratuit si se va face in limita locurilor disponibile.

Pentru eveniment vor fi implementate urmatoarele masuri de prevenire impotriva infectarii cu virusul COVID-19:

- perimetrul de desfasurare a evenimentului va fi delimitat cu garduri de protectie, iar scaunele pentru spectatori vor fi amplasate la o distanta de 2 metri. Locurile disponibile sunt limitate;

- accesul publicului la eveniment se va face gratuit cu respectarea tuturor normelor privind distantarea sociala;

- accesul publicului la eveniment se face intre orele 19.00 - 20.00, pe o intrare delimitata in Piata Cazino din Mamaia: Intrarea A (punct de reper Cazino Mamaia);

- la punctul de intrare, fiecarui spectator i se va masura temperatura cu termometre non-contact si nu se va permite accesul persoanelor simptomatice care prezinta tuse, stranut, rinoree, febra, stare generala modificata, sau accesul celor care au temperatura corporala mai mare de 37,3°C;

- fiecare spectator va primi cate o masca de protectie respiratorie, valabila pentru seara respectiva;

- prin participare, spectatorii isi asuma obligatia ca vor urma indrumarile organizatorilor pentru a se putea bucura de eveniment in deplina siguranta;

- purtarea mastii este obligatorie;

- distantarea sociala este obligatorie;

- dezinfectarea mainilor in spatiile special amenajate este obligatorie.

In ceea ce priveste accesul artistilor in backstage, acesta se va face pe intrari separate de cele ale spectatorilor. De asemenea, vor fi respectate toate masurile privind triajul, completarea declaratiei pe propria raspundere pentru prevenirea si combaterea infectiei cu virusul COVID-19, purtarea mastii, distantarea sociala si dezinfectarea mainilor.

Kids Summer Fashion Week

Valoare totala a proiectului: 157.207,96 lei

Kids Summer Fashion Week
22-23 august 20202
Piata Cazino - Mamaia
Ora 19:00

Detalii: Kids Summer Fashion Week, Mamaia