KIDS SUMMER Fashion Week, 6-7 iulie 2024, Mamaia

Festivalul de moda pentru copii si adolescenti, Kids Summer Fashion Week isi deschide portile pe 6 si 7 Iulie la Mamaia, in locatia La Scoica Ballroom.

Evenimentul va aduce pe podium designeri si branduri din industria de moda pentru copii si adolescenti si va fi prezentat de vedeta tv, Alina Ionescu.

Cei prezenti vor urmari ultimele trenduri in moda pentru copii si adolescenti, impuse de designeri si branduri de renume din Romania si nu numai.

Festivalul se bucura de prezența pe catwalk a colectiilor designerilor Catalin Botezatu si Clara Rotescu, precum si a brandulior si a designerilor: Big Cat, Emma Concept Wear, Carmen Roata, Svetlana Karahan, Nor Clothing, Oana Savescu, Nikei, D&D Concept, Salvador Patrik, Nor Clothing, Him, Florance, Aimee by Denisa, De la Bunica, Vivianne Mode, Ranya Couture.

Kids Summer Fashion Week este singurul festival de moda de vara pentru copiii si adolescentii din Romania, recunoscut de Federatia Romana de Design Vestimentar si Accesorii , care timp de doua zile va face din Mamaia, capitala modei pentru copii.

Astfel, toti iubitorii de fashion si copilarie, sunt invitati sa participe la Kids Summer Fashion Week 2024, pe 6 si 7 Iulie 2024, de la orele 19:00, in Mamaia Nord in locatia La Scoica Ballroom!

Intrarea este libera!

Detalii: KIDS SUMMER Fashion Week