KIDissue


KIDissue by Emilia Ispas

Adresa:

Bucuresti

Telefon:

0758 057 575

Website:

www.kidissue.com

Facebook:

KIDissue

Instagram:

kidissue

Email:
contact@kidissue.com

Prezentare

KIDissue = solutia pentru copil = inovativitate + design + functionalitate + sustenabilitate + durabilitate + calitate

KIDissue inseamna imbracaminte adaptabila si reglabila pentru copii.

Este un concept unic in lume si ideea principala este: hainele cresc in acelasi timp cu copilul.

Pe langa conceptul de hainute extensibile si reglabile pentru copii, in KIDissue regasim conceptul care se adreseaza integii familii, unde creatiile personalizate prind viata prin tinute realizate unicat, create atat pentru parinti, dar si pentru micutii lor, gasim seturi mama fiica sau fiu si tata fiica sau fiu.

Pentru ca cei mici intodeauna vor sa semene cu parintii lor, sustinem prin aceasta linie, ideea unei familii fericite cu hainute deosebite special create si personalizate!

Hainele KIDissue pentru copii sunt destinate unei utilizari mai ample, de lunga durata, datorita extensiilor care au capacitatea de a ajusta sau extinde marimile articolelor vestimentare.

Credinta KIDissue este aceea ca educatia estetica incepe de la o varsta frageda, prin urmare este important sa transmitem mai departe aceasta idee.

Mama a doi baieti, Emilia Ispas este fondatorul si designerul brandului KIDissue.

Fizician la baza si femeie de afaceri de peste 15 ani, s-a specializat ulterior in scoli de croitorie precum UCECOM pana la design vestimentar, tipare, cursuri de palarier in renumite scoli de fashion internationale din Madrid si Barcelona, astfel reusind sa puna bazele unui concept nou si inovativ de hainute pentru copii extensibile, adaptabile si reglabile.

"Am vazut in aceasta idee de imbracaminte un ajutor real, deoarece copiii cresc atat de repede, incat va dati seama ca hainele devin repede mici si de aici intregul concept KIDissue: haine ce cresc odata cu copilul."- fondator si designer KIDissue Emilia Ispas