Iuliana Stefan


Iuliana Stefan

Telefon:

0723.046.847

Website:

www.iulianastefan.ro

Facebook:

Facebook personal
Pagina Facebook

Email:
iulianastefan25@yahoo.com

Prezentare

Bine v-am gasit!

Va marturisesc ca m-am indragostit cu adevarat de universul fascinant al machiajului si estiticii, in anul 1998. Din pasiune pentru frumos, am dezvoltat cu profesionalism o cariera minunata atat la nivel national, cat si international, colaborand cu oameni si companii de succes.

Iubesc machiajul pentru ca este o arta complexa care necesita, printre altele, dedicatie si empatie, iar cea mai mare satisfactie o am atunci cand vad bucuria si emotia traite de clienta la "intalnirea" cu oglinda si multumirea ca a obtinut ceea ce si-a dorit ori chiar mai mult de-atat.

Imi place sa vad machiajul ca o terapie prin frumos! Il consider o incredibila forma de rasfat atat pentru suflet cat si pentru minte.

Priviti machiajul ca pe acel detaliu care ne intregeste imaginea, iar in zilele noastre aceasta este cu atat mai importanta cu cat ea "vinde". Din proprie experienta va spun ca lumea il "cumpara" pe cel care vinde si nu ceea ce el vinde. Motivul? O imagine exemplu care inspira incredere si emana profesionalism.

Filozofia mea despre frumusete este simpla: nu trebuie sa fii bogata ca sa arati bine si nu exista femei urate, ci doar femei care nu se iubesc suficient. Iar in zilele noastre exsita solutii pentru toate buzunarele.

Asadar, dragele mele, iubiti-va pentru a fi adorate si respectate!


Proiecte si colaborari: