Issabel Lombardi


Issabel Lombardi

Adresa:

Bucuresti - Romania

Telefon:

0721.654.166

Website:

www.issabellombardi.com

Email:
office@issabellombardi.com

Prezentare

Issabel Lombardi este o tanara creatoare de moda, specializata pe accesorii.

Povestea brandului Issabel Lombardi este strans legata de o persoana minunata, pe care am cunoscut-o in perioada in care am studiat in Spania. Este vorba despre o doamna trecuta de 90 de ani, foarte cocheta, eleganta si sofisticata, care se numea Issabel Lombardi.

As putea spune ca a fost prima persoana care m-a introdus in lumea modei, a avut o reala influenta asupra carierei mele.

In momentul in care am hotarat sa-mi creez propriul brand, am simtit ca numele Issabel Lombardi este cel mai potrivit, el fiind acum marca mea inregistrata.

Experienta ca model si ca jurnalist de fashion m-a ajutat foarte mult, oferindu-mi prilejul de a privi indeaproape munca titanica din spatele unor creatori de moda foarte cunoscuti, atat romani cat si internationali. In felul acesta am descoperit realmente moda, din toate punctele de vedere.

Am urmat apoi cursurile facultatii Tibiscus, sectia design vestimentar.

Atentia pentru detalii m-a determinat sa ma specializez pe posete. Modele sunt unicat sau editie limitata, special create pentru personalitatea femeii care alege sa le poarte.

In atelierul Issabel Lombardi posetele sunt facute cu foarte multa pasiune si suflet, fiecare dintre ele avand o poveste aparte.