Independenta si emancipare, indrazneala si transparenta – codul de sezon pentru miresele 2017

Bucuria prezentei inelului de logodna pe degetul miresei este imensa, plina de sentimente bogate, speranta, iubire si respect vesnic.

Asa incepe povestea fiecarei mirese… si … de aici un intreg ritual diferit de la tara la tara, de la o regiune la alta, de la sat la sat si de la un oras la altul. Rochia, pantofii, voalul, accesoriile, machiajul, coafura, jartiera sau nu, toate sunt amalgamul clipei de mireasa. Unele scapa repede apeland la specialisti, fie prieteni sau nu, altele aleg sa faca totul singure sau cu alaliul de prietene, mame, soacre si cate si mai cate.

Mireasa trebuie sa se simta bine in pielea ei si se simta confortabil in tinuta aleasa. Dar indrazneala contemporana isi spune cuvantul si apar detalii apetisante. Unul poate fi transparenta sau mirese curajoase in alegere. Albul e la indemana, dar nici un pic de culoare nu strica. Incursiunea noastra prin propunerile primului sezon 2017 aduce lejeritatea si frumusetea sanilor la vedere, dar si silueta corpului feminin inzestrat de mama-natura.

Cu bretelele usor cazute pe umeri sau cu noduri salbatice care se pierd in imaginatia celor prezenti, cu lungimi midi sau mini ale rochiei si coafuri ingrijite natural, lipsa bijuteriilor si cu sandale sau pantofi decupati, fac sa asistam la mirese emancipate si pline de senzual.

Voalul de mireasa este o piesa extrem de importanta, care devine accesoriu de lux, diafan si puternic, senzual si poate interpretat inedit.

Curajul unei mirese merge mai departe, si chiar te intrebi daca e la nunta sa la plaja, ori la un bal sau cocktail pe marginea unei piscine de lux.

Traditia spune sa o pastram… viitorul si modernitatea ne ajuta sa o redefinim. Atunci si culoarea poate face parte din fericirea miresei.

Noul sezon 2017 aduce culoare, indrazneala, explozie si bucurie.
Deci, sa fie cu noroc si nunti multe!