Gabbi White


GABBI WHITE

Adresa:

Strada Mihai Viteazu, nr. 14
Tulcea

Telefon:

0753 300 003

Website:

www.gabbiwhite.ro

Facebook:

Gabbi White

Instagram:

gabbiwhite.swimwear

Email:
gabbi.white@gabbiwhite.ro

Prezentare

Designerul Gabbi White a mostenit pasiunea pentru creatie si unicitate de la mama sa, asa cum ea insasi spune cu mandrie.

"Pasiunea pentru arta o mostenesc de la mama mea, insa decizia de a continua pe acest drum mi-a apartinut in totalitate. Dupa ce am intrat in contact cu teatrul, costumele de teatru si designul vestimentar , inca din timpul liceului, am decis ca vreau sa transform aceasta pasiune in realitate, in creatia mea", povesteste tanarul designer.

"Am studiat Facultatea de Arte Plastice si am aprofundat designul vestimentar la Artand Style School, Bucuresti. Am lucrat in domeniul couture, ceea ce inseamna creatie, unicitate si imaginatie la superlativ, astfel mi-am dezvoltat partea de a crea in exclusivitate, ceea ce transpun si in costumele de baie", isi aminteste zambind Gabbi.

De unde vine inspiratia? Creativitatea?

Sunt inspirata de destinatii exotice, astfel ca fiecare piesa este gandita in ton cu o tara sau cu un oras in care am calatorit si am intrat in contact cu vibratia si cultura locului respectiv. Am transformat pasiunea pe care o am pentru creatie, pentru design vestimentar in business fiind impulsionata de zambetele si lumina din ochi pe care o au femeile atunci cand se simt cea mai buna versiune a lor. Acest aspect functioneaza perfect pentru mine. Combustibilul meu este multumirea lor. Conceptul brandului este sa oferim femeilor nu numai un produs premium lux, ci si un sentiment de incredere oferit de unicitatea costumelor, care sa se potriveasca personalitatii lor, si care sa cucereasca definitiv inimile celorlalti.

Pentru viitor, Gabbi White planuieste lansarea de colectii in serii limitate, creatii special concepute pentru doamnele si domnisoarele care vor sa isi asigure exclusivitatea.

Colectia signature EndlessSummer 2019

EndlessSummer 2019 a fost creata cu gandul la vacante exotice si destinatii tropicale, fiind inspirata de plimbari pe malul marii, de bucuria simtita de femeia care poarta un accesoriu vestimentar unic, creat special pentru ea.

"Am folosit nuante de rosu electric si albastru roial in combinatie cu alb si negru, totul avand texturi extrem de rafinate, atat mate, cat si lucioase, mixate cu elemente metalice, cristale, si broderii, care acorda de unicitate si eleganta creatiilor", a subliniat Gabbi White.

EndlessSummer 2019 contine numeroase piese extrem de versatile, multe dintre acestea fiind un hibrid, putand fi purtate ca si costum de baie, dar si combinate cu tinute de vara, acestea completand perfect o tinuta atunci cand vrei sa iesi la o cafea aromata pe o terasa in briza marii sau chiar seara, in club.

"Am folosit bijuterii in accesorizarea costumelor: cristale Swarovski, paiete si broderii. De asemenea, accesoriile premium-lux sunt non-alergice si sunt imbracate intr-un strat special protector care asigura durabilitatea lor. Unicitatea creatiilor consta in elementul signature, majoritatea operatiunilor fiind executate manual, din acest motiv doua costume nu vor fi niciodata la fel", a adaugat Gabbi White.