Fashion Matters – Colorful Edition

Fashion Matters - Fashion Fair ti-a pregatit o editie plina de culoare in aceasta toamna, mai mult mohorata! In week-end-ul 15 - 16 noiembrie, intre orele 11.00 - 19.00, te asteptam la Fashion Matters - Colorful Edition, in Centrul Vechi, la The Tube (strada Lipscani, nr. 30-34 ).

Ajuns la editia a 8-a, Fashion Matters, sustinatorul designului romanesc, iti aduce cele mai noi si mai cool creatii vestimentare ale tinerilor designeri autohtoni, pantofi si genti realizate manual, accesorii unicat, decoratiuni si delicaterie homemade. Printre creatorii de frumos pe care ii poti intalni la targ sunt: Larisa Dragna, Traditii Shop, Lyria, K11-Clothes Concept, 11 St Avenue, Glazerie, Boutique 27, Andrei Spiridon, Ana Parvan, Luviane Atelier de parfumerie, Baretta, Aioffe Boutique, Concept A trois, Laura Leather by Laura Olaru, Happy Bow Ties by Rodica Dumitru, LulytaS Dresses, Lia Aram.

Evenimentul este organizat cu sprijinul AVON, care a pregatit deja o selectie a celor mai apreciate dintre produsele sale si va oferi tuturor vizitatoarelor mostre gratuite. Mai mult, AVON va rasplati fashionistele cu premii din ora in ora, dar si cu sesiuni gratuite de machiaj.

Invitatul special al acestei editii a Fashion Matters este ADINA HALAS. Sustinatoare a stilului de viata sanatos, ADINA HALAS va prezenta sambata, in prima zi a evenimentului, la ora 16.00, trucurile si retetele sale de infrumusetare si va vorbi despre cochetele magazine stradale, Halas Boutique.

Unul dintre cei mai apreciati designeri ai momentului, LARISA DRAGNA, va sustine pentru fashionistele prezente la eveniment o lectie de stil. Aflam care sunt tendintele si culorile vedeta ale acestei perioade a anului, croiurile si piesele vestimentare care se poarta, dar si cum putem sa ne reinventam garderoba.

Originalitate, unicitate, inventivitate sunt atributele pe care Fashion Matters le promoveaza, adresate unui public creativ si original.

INTRAREA ESTE LIBERA!

Partenerii media sunt: Radio 21, Fashion and Beauty, Business Woman, Tonica, bucuresteni.ro, kudika.ro, garbo.ro, Mihaela Gurau, Add some style, orasulm.eu, Fashion Life, read-my-mind.ro, anyplace.ro, musicnights.ro, Revista Atelierul, Whisper Magazine.

Un proiect original Slow Retail, FASHION MATTERS – Fashion Fair urmeaza cultura individualitatii, a lucrurilor de calitate, care inspira. Evenimentul este gandit pentru pasionatele de moda care se opun uniformizarii si produselor de serie si care sustin experienta achizitiilor aparte opusa plictisitorului shopping la mall.