Expozitie cu vanzare de ie romaneasca


Romanian Label va invita in perioada 1-10 Martie 2014 la o expozitie cu vanzare in cadrul JW Marriott Bucharest Grand Hotel, ocazie cu care veti face pentru prima data cunostinta cu piesele vestimentare din colectia Primavara-Vara, veti putea admira, proba si cumpara piese vestimentare romanesti 100% hand-made. O multime de ii traditionale cusute manual, ii vintage unicat, rochii si pardesie va asteapta cu nerabdare vizita, intre orele 10:00 si 19:00.

Frumusetea eterna a motivelor traditionale romanesti si versatilitatea liniei vestimentare Romanian Label vor fi scoase acum in evidenta mai mult ca oricand, iar fiecare creatie Romanian Label poate deveni un must-have, ce va va insoti de dimineata pana seara.

Toate produsele Romanian Label sunt autentice prin armonia intre design si calitatea executiei, broderia cusuta manual cu motive florale, motive geometrice sau inspirate din natura, ce poarta amprenta generatiilor trecute, a traditiilor care ne imbogatesc identitatea. Toate acestea va ofera posibilitatea de a purta piesele Romanian Label in cele mai inedite moduri: casual-chic, elegant-office sau bohemian style.

Asadar, daca sunteti in cautarea unui outfit perfect original sau al unei bijuterii artizanale pline de viata, care sa va defineasca stilul si personalitatea, vizitati-ne si veti fi placut surprinsi.

Va asteptam cu drag la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Calea 13 Septembrie Nr. 90, la o reuniune pur romaneasca, pentru a vedea colectia completa de "martisoare" pe care am pregatit-o pentru voi. Preturile acestora pornesc de la 189 Lei si cresc in functie de complexitatea modelului.

In plus, pentru ca aceasta perioada ne tenteaza sa facem cadouri, suntem pregatiti sa va oferim cele mai inspirate idei si sa stam la "un pahar de vorba" pe tot parcursul targului. Nu mai stati pe ganduri, spargeti tiparele conventionalului si veniti la Expozitia cu vanzare de ie romaneasca de la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Calea 13 Septembrie Nr. 90, deschis de pe 1 pana pe 10 martie 2-14, de dimineata pana seara.

Intrarea este libera!

Pentru mai multe detalii sau daca nu reusiti sa ajungeti la targ, accesati pagina de Facebook Romanian Label:
https://www.facebook.com/RomanianLabel, precum si site-ul www.romanianlabel.ro.